Sredi prvega lockdowna se je rodil portal BODIFIT Play, ki danes ponuja raznolike vadbene zvrsti, vadbene priročnike in online osebno trenerstvo. Nedavno smo dosegli 1000 naročnikov, na kar smo izjemno ponosni.

Ko se je pred enim tednom zgodilo to, česar smo se najbolj bali – ponovno zaprtje – nas je razveselilo vsaj dejstvo, da portal že obstaja in ponuja skoraj 100 video vadb na zahtevo.

Poleg vadb na zahtevo, ki so vam na voljo kjerkoli in kadarkoli, za vas in vašo telesno aktivnost pripravljamo še nekaj povsem novega – vadbe v živo.

BODIFIT Play LIVE začnemo jutri, v četrtek, 22. oktobra, ko bo na sporedu sploh prvič. Pridružite se nam ob 18. uri na Facebook profilu BODIFIT PROGRAMA, ko bo dve vadbi vodil starosta fitnesa in vadbeni strokovnjak Marko Geršak.

Za vsak okus se bo našlo nekaj, na sporedu bosta namreč dve zelo različni vadbi. Najprej se bomo dodobra razmigali z bolj umirjeno vadbo FUSION YOGA, nato pa bo za tiste z boljšo telesno pripravljenostjo na vrsti visokointenzivna, spektakularna vadba BURN BOOTCAMP. Katero boste izbrali?

Pridružite se nam torej v četrtek ob 18. uri na Facebooku. Povabite svoje prijatelje, sodelavce, družino – da vadimo skupaj, a narazen.

Bodite v športni opremi, pripravite svojo vadbeno podlogo, če jo imate, ter brisačo in vodo.