Gibanje je zdravje – pripravljamo serijo webinarjev!

Delite objavo

V novembru in decembru za vas pripravljamo osem webinarjev oz. delavnic s področij vadbe, zdravja in prehrane.

Čas je, da bi v še večji meri kot doslej sprejeli obče sprejeto resnico, ki pravi gibanje je vir zdravja in zdravje je vir gibanja. Leta 2012 je bilo približno 40 % prebivalcev Slovenije telesno premalo dejavnih v skladu s priporočili Svetovne zdravstvene organizacije (Zdravstveno statistični letopis 2016, NIJZ). Strokovnjaki navajajo, da igrata pri preprečevanju stresa in odpravljanju njegovih posledic pomembno vlogo telesna aktivnost ter zdrav način prehranjevanja. Ljudje, ki se zdravo prehranjujejo in so telesno aktivni, lažje premagujejo stres in so na splošno bolj zdravi.

Skozi različne delavnice bomo spoznali najbolj ključne komponente GIBANJA KOT ZDRAVJA. Ne dovolimo, da nas okoliščine omejujejo pri doseganju svojega najboljšega JAZ.

Webinarji oz. delavnice so namenjene tako strokovni (inštruktorjem, trenerjem) kot tudi širši javnosti, s skupnim ciljem – prikazati pomen gibanja v vsakdanjem življenju.

Udeležite se lahko posameznih sklopov, ali še bolje: vseh.

Podrobnosti o posameznih delavnicah ter prijave na spodnji povezavi.

Druge objave ...

Burn Spinning Day

🔥 Dobrodošli na “Burn Spinning Day” ob otvoritvi naše nove dvorane za spinning!! 🔥   Pridružite se nam na nepozabnem in dinamičnem dnevu polnem vznemirljive