Spoznajte BODIFITove regeneracijske storitve!

V Tednu Regeneracijskega centra, med 21. in 27. septembrom, so na voljo 50 % popusti na masaže, savne ter različne terapije.

Delite objavo

Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave?

Na BODIFITu se zavedamo perečega problema, zato naša ponudba zajema tudi pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Tako vas vabimo, da v tednu med 21. in 27. septembrom spoznate možnosti regeneracije na BODIFIT centrih.

Savne, masaže, krioterapije, magnetne terapije, presoterapije … vse to po polovičnih cenah! Če zakupite paket terapij, pa vam za to ponujamo 30 % popusta.

Izkoristite priložnost in svojemu telesu privoščite, kar si zasluži.

Več o posameznih obravnavah oz. terapijah si lahko preberete na podstrani Regeneracija. Več pa lahko izveste tudi s klicem na posamezen center, ki regeneracijske storitve ponuja:

BODIFIT Maribor: 031 280 950
BODIFIT Studenci (MB): 031 222 862
BODIFIT Celje: 051 669 999
BODIFIT Ljubljana: 051 240 000
BODIFIT Kamnik: 031 439 439
BODIFIT Domžale: 040 800 364

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.