Spoznajte BODIFITove regeneracijske storitve!

Delite objavo

V Tednu Regeneracijskega centra, med 21. in 27. septembrom, so na voljo 50 % popusti na masaže, savne ter različne terapije.

Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave?

Na BODIFITu se zavedamo perečega problema, zato naša ponudba zajema tudi pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Tako vas vabimo, da v tednu med 21. in 27. septembrom spoznate možnosti regeneracije na BODIFIT centrih.

Savne, masaže, krioterapije, magnetne terapije, presoterapije … vse to po polovičnih cenah! Če zakupite paket terapij, pa vam za to ponujamo 30 % popusta.

Izkoristite priložnost in svojemu telesu privoščite, kar si zasluži.

Več o posameznih obravnavah oz. terapijah si lahko preberete na podstrani Regeneracija. Več pa lahko izveste tudi s klicem na posamezen center, ki regeneracijske storitve ponuja:

BODIFIT Maribor: 031 280 950
BODIFIT Studenci (MB): 031 222 862
BODIFIT Celje: 051 669 999
BODIFIT Ljubljana: 051 240 000
BODIFIT Kamnik: 031 439 439
BODIFIT Domžale: 040 800 364

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.