Novost na urniku! FIT RAZGIBAVANJE

Delite objavo

FIT razgibavanje je sistem logično povezanih gibanj. Vadba je namenjena vsem ne glede na spol, starost in treniranost.

V ponedeljek, 14. septembra, se začenja nova BODIFIT sezona, ena izmed novosti pa je FIT RAZGIBAVANJE. 

FIT razgibavanje je namenjeno vsem, ne glede na starost, spol ali stopnjo pripravljenosti. Potekalo bo VSAK DAN ob 8.30 na (zaenkrat) BODIFIT Studenci in BODIFIT Ljubljana.

Razgibavanje je sistem logično povezanih gibanj, s katerimi na preprost in zabaven način v le 20 minutah vsak dan razgibamo celotno telo oz. aktiviramo vse dele telesa, se sprostimo in prebudimo čute. 

S to vadbo se pripravimo na dan, na druge aktivnosti, lahko pa tudi na kakšno drugo rekreacijo v nadaljevanju. Redno izvajanje FIT razgibavanja bo bistveno vplivalo na bolj kakovosten aktiven način življenja.

Podarite si samo 20 minut na dan, vsak dan.

Vidimo se ob 8.30 na vašem BODIFIT centru!

 

Obvezna predhodna rezervacija:

BODIFIT Studenci (MB): 031 222 862
BODIFIT Ljubljana: 051 240 000

*fit razgibavanje je brezplačno vse do 15. oktobra.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.