Tečaj FUSION BALANCE

Delite objavo

V drugem vikendu leta 2020 bo v Domžalah potekal tečaj FUSION BALANCE.

KAJ JE FUSION BALANCE?

Je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje kontinuirano že vrsto let. Ta vadbena zvrst se razvija in nadgrajuje od leta 2006. Med nadgradnjo in razvojem se je ime preoblikovalo in postajalo bolj in bolj dovršeno, vzporedno s tem pa tudi sam vadbeni koncept.

Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol,  afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v harmonično in predvsem učinkovito celoto in doživetje za telo in duha.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce in napredne vadeče.

KDAJ IN KJE?

Sobota, 1. 1. 2020, 9.00–17.00
BODIFIT DOMŽALE – Breznikova ulica 17, 1230 Domžale
Več informacij in prijava: FUSION BALANCE
Facebook dogodek

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.