Evropsko priznanje za BODIFIT!

Delite objavo

Ponosni smo, da nam je v jubilejnem letu, ko BODIFIT program obeležuje že 20 let uspešnega delovanja, uspel velik in pomemben korak. Vsa naša prizadevanja po nadgrajevanju in izboljšavah naše strokovnosti oz. usposobljenosti na najvišji ravni so bila prepoznana tudi s strani krovne evropske organizacije. BODIFIT TEČAJ BODIFIT INŠTRUKTOR, ki ga organizira eden stebrov BODIFIT programa – BODIFIT AKADEMIJA, je potrdila vodilna evropska organizacija iz Bruslja, ki predstavlja celoten evropski fitnes sektor – EuropeActive!

EuropeActive je krovna evropska neprofitna organizacija, ki predstavlja celoten evropski fitnes sektor v Bruslju. Njihovo poslanstvo oz. cilj: pritegniti VEČ LJUDI, da bodo bolj AKTIVNI, na DOLGI ROK. Morda prepoznate v tej viziji tudi BODIFIT poslanstvo –> pomagati NAŠIM ČLANOM na dolgi rok, da se bodo počutili ŠE BOLJE, da bodo ŠE BOLJ FIT, da bodo ŠE BOLJ (po)skrbeli za svoje celostno odlično počutje – na dolgi rok!

EuropeActive se povezuje tudi z Evropsko unijo in drugimi mednarodnimi organizacijami, da bi dosegli svoj cilj oz. čim bolj aktivno udejanjali svojo vizijo.

EuropeActive trenutno združuje približno 15.000 objektov/organizacij, 20 nacionalnih združenj ter se razprostira po 25 državah Evrope.

BODIFIT AKADEMIJA bo naredila vse, da bo vzorna članica EuropeActive in močan partner v tej vseevropski povezovalni zgodbi.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.