Še boljši urnik BODIFIT Play v živo!

Delite objavo

Za vas še boljši spored vadb v živo!

S 14. decembrom velja novi urnik vadb v živo, ki je za vas še boljši, še bolj pester, še bolj razgiban!

Še naprej vadimo skupaj, čeprav narazen, z vadbami BODIFIT Play v živo.

Zakaj bi se morali odpovedati rutini obiskovanja svojih najljubših vadbenih treningov?

Vsak delovnik vadite z ekipo BODIFIT inštruktorjev z vseh BODIFIT lokacij (več kot 20 priznanih inštruktorjev, trenerjev). Poskrbeli bomo za strokovnost in individualni pristop. Gre pa za druženje, zabavo in sproščanje odvečne energije.

Ker vas pogrešamo!

ZA KOGA? Za vse: za popolne začetnike in za napredne vadeče.

KAKO? Najprej dostopate do portala BODIFIT Play (če še niste naročeni, to storite na BODIFITPLAY.com), v meniju izberete stran V ŽIVO ter se povežete prek aplikacije Zoom. Ko se vadbi pridružite, kliknete SPEAKER VIEW, da boste dobro videli inštruktorja, svoj mikrofon pa utišate (MUTE) ter vklopite le po potrebi.

KAJ POTREBUJETE? Pripomočkov pravzaprav ne potrebujete. Le POWER JUSTFIT zahteva JUSTFIT komplet uteži (mimogrede, lahko ga dobite v BODIFIT SHOPu).

Ker trenutna situacija zelo škoduje razvoju gibalnih sposobnosti otrok, pa smo se odločili, da vadbo FIT KID vse do ponovnega odprtja vrtcev in šol odpremo za vse. Brezplačna vadba je namenjena našim najmlajšim, vodi pa jo naša maskota Fitko! Na vadbo lahko povabite tudi svoje prijatelje, znance: skratka vse, ki imajo otroke. Po vadbi za otroke, na sporedu je ob torkih in četrtkih ob 16.30, pa se lahko brezplačno razgibate tudi odrasli: ob 17-ih sta na sporedu vadbi FITNESS HIIT (torek) in POWER CROSS (četrtek). 

Brezplačno povezavo https://zoom.us/j/98572764562 lahko posredujete naprej.

Druge objave ...