Protibolečinska magnetna terapija – predavanje

Delite objavo

Pridružite se nam na brezplačnem predavanju "Protibolečinska manetna terapija". Predavanje bo vodila Tina Štifter iz podjetja Magus-terapija d.o.o.

Predavanje - protibolečinska magnetna terapija

Pridružite se nam na brezplačnem predavanju “Protibolečinska manetna terapija”. Predavanje bo vodila Tina Štifter iz podjetja Magus-terapija d.o.o.
 
📅 KDAJ? Četrtek, 3. 3. ob 17.00.
📍 KJE? BODIFIT MARIBOR
 
Na predavanju bomo spoznali kaj je magnetna terapija, kako deluje magnetna blazina in v kakšnih primerih ter komu vse lahko koristi. Na osnovi številnih znanstveno podprtih raziskav, terapij v bolnišnicah in fizioterapij je dokazano, da je magnetna terapija izjemno učinkovita za:
✅ lajšanje bolečin (po operacijah, po poškodbah ali v primeru vnetnih kroničnih obolenj),
✅ pospešeno celjenje ran in poškodb (zaradi povečanega pretoka krvi),
✅ izboljšanje pri problemih z nespečnostjo,
✅ pospešitev metabolizma in detoksikacije telesa,
✅ zmanjšanje oteklin pri vnetju in revmi,
✅ pomoč pri krepitvi imunskega sistema.
 
Pridobite številne koristne informacije za življenje brez bolečine. 🤗
PRIJAVA: na recepciji BODIFIT Maribor ali na telefonski številki 📞 031 280 950.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.