POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Delite objavo

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.

Prihajajoči dogodki POMLADNE TURNEJE

Mednarodno priznani strokovnjak, Marko Geršak, predstavnik in zagovornik zdravega življenjskega sloga, pripravlja svojo Pomladno turnejo, ki obljublja navdihujoče in informativne dogodke s področja gibanja in zdravja. Kot mentor, predavatelj in promotor fit življenja, je Geršak znan po svojem navdihujočem pristopu k zdravemu življenju in telesni aktivnosti.

Dogodki Pomladne turneje niso le priložnost za gibanje, njihov namen je predvsem ozaveščanje ljudi glede pravilne izvedbe posamezne vadbene zvrsti. Naš cilj je, da vadeči z varno vadbo na dolgi rok napredujejo in s tem ohranjajo svoje zdravje ter dobro počutje.

Vsak posamezni dogodek Pomladne turneje bo ponudil vpogled v različne vadbene zvrsti in odkrivanje novih načinov telesne aktivnosti. Dogodki so primerni tako za začetnike, kot tudi za izkušene vadeče, ki si želijo nadgraditi svoje znanje in izboljšati svojo vadbeno rutino.

Cena udeležbe na posameznem dogodku POMLADNE TURNEJE znaša 30 EUR z DDV, za BODIFIT člane je udeležba brezplačna.

📞 Obvezne so predhodne rezervacije s klicem ali elektronskim sporočilom na izbrani BODIFIT center!

Kdo je MARKO GERŠAK?

Marko Geršak je mednarodno priznan strokovnjak, prezenter na področju fitnesa in zdravega načina življenja. S svojim delom kot mentor, predavatelj in promotor FIT načina življenja je postal pionir slovenskega osebnega trenerstva ter sodobnih kinezioloških pristopov. Zaradi znanja in strokovnosti pa se je njegova prepoznavnost širila tudi drugod po Evropi in svetu. Njegovo strokovnost še dodatno podkrepljuje dejstvo, da že 4. leto nosi naziv EREPS ambasadorja.

Ustanovitelj največje slovenske strokovne fitnes organizacije, blagovne znamke BODIFIT, Marko koordinira več kot 80 strokovnih sodelavcev na področju rekreacije, športa in medicine.

Z več kot 30 leti izkušenj je specializiran za individualne pristope tako za rekreativce kot profesionalne športnike, med njimi Ilko Štuhec, Markos Tavares, Luka Mezgec, Luka Žvižej in druge. Poleg tega je sodeloval tudi z mnogimi znanimi Slovenci, ki si želijo telesne preobrazbe ali bolj zdravega načina življenja. Strokovno in uspešno delo ga je popeljalo v več držav po svetu, kjer je delil in pridobil znanje, ki ga nato prenaša nazaj v Slovenijo.

Kot ustanovitelj največje slovenske strokovne fitnes organizacije in prejemnik številnih priznanj je Marko Grešak postal sinonim za zdrav način življenja in vrhunsko strokovnost na področju fitnesa.

Zakaj se pridružiti POMLADNI TURNEJI

Gibanje omogoča zdravo in izpolnjeno življenje. Kot pravi Marko: “Verjamem v uspeh ob vztrajnem, doslednem in predanem delu in verjamem, da vsak zmeraj žanje to, kar posadi.” 

Pomladna turneja predstavlja odlično priložnost, da se pridružite gibanju in izboljšate svoje zdravje ter splošno počutje. Sodelovanje na dogodkih pomladne turneje vam omogoča, da se pod vodstvom izkušenih strokovnjakov, kot je Marko Grešak, naučite novih pristopov k vadbi, spoznate nove načine, kako poskrbeti za svoje telo, in se povežete z enako mislečimi posamezniki.

Ne pozabite, da imate samo eno življenje in eno priložnost, da storite vse, kar si želite.

Stopite korak iz cone udobja - vaše telo vam bo hvaležno!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.