Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Delite objavo

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože - vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

Ste pripravljeni na preoblikovanje, ki vam bo izboljšalo kvaliteto življenja?

Si želite spremembe? Ste pripravljeni stopiti iz cone udobja in narediti nekaj zase ter za svoje zdravje? Potem ste na pravem mestu! Ker verjamemo v moč transformacije, vam ponujamo edinstveno priložnost, da spremenite svoje življenje. 

Ste skeptični glede možnosti spremembe, a hkrati hrepenite po bolj zdravem, samozavestnem in srečnejšem življenjskem slogu?

Majina zgodba vam lahko vlije upanje in navdih. Tudi ona se je soočala s podobnimi izzivi, ujeta v vrtincu družinskih in službenih obveznosti, brez časa zase. Opogumila se je in postavila skrb zase na prvo mesto ter se odločila vključiti v BODIFIT Bodi SUPERFIT paket preoblikovanja.

“Kot mama dveh otrok sem bila že dolgo časa ujeta v vrtincu družinskih obveznosti. Časa zase ni bilo, posledice dveh porodov pa so se na mojem telesu močno poznale. Skeptična sem se pridružila programu preoblikovanja Bodi SuperFIT pri BODIFIT-u, a me je ekipa s svojo strokovnostjo in motivacijo hitro navdušila.

Program je bil intenziven, vendar so mi trenerji vedno priskočili na pomoč in me spodbujali, da sem presegla svoje meje. Po petih tednih sem bila presenečena nad rezultati. Ne samo, da sem izgubila 5 cm okoli trebuha in izgubila 4 kg telesne maščobe, ampak sem se prvič po dolgem času v svoji koži končno spet dobro počutila.

Program preoblikovanja mi je spremenil življenje. Naučila sem se, da je skrb zase pomembna, tudi ko si mama. Pridobila sem samozavest in energijo, ki jo potrebujem za aktivno življenje z družino. Zelo sem hvaležna BODIFIT ekipi za to izjemno izkušnjo in jo z veseljem priporočam vsem, ki si želijo pozitivne spremembe.” -Maja, 36 let

 

Ste pripravljeni na preoblikovanje, kot ga je doživela Maja?

Pridružite se nam in začnite svojo pot k bolj vitalni, samozavestni in srečnejši prihodnosti!

Druge objave ...