Otvoritev BODIFIT Mengeš – predprodaja

Otvoritev BODIFIT Mengeš - predprodaja

Delite objavo

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že s pričetkom novega leta. Nov BODIFIT center se bo nahajal v drugem nadstropju Tuš centra, na Slovenski cesti 85 in bo največji ter najsodobnejši v Sloveniji.

Otvoritev BODIFIT Mengeš

5. 1. 2023 se odpira nov BODIFIT center v Mengšu!

Seveda pa naši centri ne morejo delovati brez odlične energije vas, naših članov. Zato izkoristite predhodno prodajo kart in paketov ter si s tem zagotovite možnost, da boste med prvimi, ki bodo trenirali v novem BODIFIT centru. 

Prijetno vadbeno okolje, super vzdušje, strokovna pomoč in prostor, kjer lahko dosežete svoje cilje so glavni dejavniki, ki vam jih želimo ponuditi.

Predprodaja velja le do otvoritve centra, do 5. 1. 2023!

Izkoristite do -20% popusta na pakete v predprodaji!

Aktivni paket

neomejen fitnes

Napredni paket

neomejen fitnes
neomejena vodena vadba
uporaba savne

Premium paket

neomejen fitnes
neomejena vodena vadba
uporaba savne
3x osebni program
3x Inbody testiranje

Za informacije in predprodajo
nas pokličite!

040 800 364

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.