BODIFIT novoletna zabava

BODIFIT novoletna zabava
Pozdravljeni BODIFITovci! Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja! Čas je za BODIFIT zabavo! Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

Delite objavo

Novoletna BODIFIT zabava - bodi zraven!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

Pred nami je december – mesec zabav, družabnih srečanj in drugih veselih dogodkov, ki vrhunec doseže s silvestrovim. 

Z velikim veseljem te vabim na največjo BODIFIT zabavo – noro druženje BODIFITovcev, ki bo v petek 9.12.2022 ob 20. uri v BODIFIT Caffe, Na Poljanah 20, v Mariboru.

Potrebna je le PRIJAVA.

Mi že odštevamo do najbolj »FIT« zabave veselega decembra!

Za glasbo, dobre vibracije in animacijo bo poskrbljeno. Da ne bomo žejni pa bodo poskrbele akcijske cene pijač.

Zabava je zagotovljena, zato ne zamudi in bodi z nami tudi ti!

Veselimo se tvoje družbe! 

BODIFIT

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.