Otvorili smo BODIFIT Maribor!

Delite objavo

V petek smo tudi uradno odprli BODIFIT Maribor, sedmi BODIFIT center v Sloveniji in tretji v Mariboru. Ob tej priložnosti smo pripravili uradno otvoritveno slovesnost, ki se je je udeležilo veliko znanih in manj znanih obrazov. Dogodek je vodil stand up komik Tin Vodopivec, nastopil je 6 Pack Čukur in plesna skupina plesne šole Unlimited dance studio, med obiskovalci pa so bili BODIFIT ambasadorji Martina Ipša, Andrej Težak Tešky, Dijana Ćoralić in mnogi drugi, ki so tako ali drugače povezani z BODIFIT zgodbo.

Fotografske utrinke si lahko ogledate v Facebook galeriji.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.