Od sobote zaprti vsi BODIFIT centri

Delite objavo

S 17. oktobrom začasno zapiramo tudi vse tri mariborske centre.

Spoštovani BODIFIT člani,

pričakovano je od danes na seznamu rdečih regij tudi podravska, kar pomeni, da bomo jutri začasno zaprli še mariborske centre. BODIFIT Studenci, BODIFIT City in BODIFIT Maribor bodo tako od 17. oktobra zaprti.

Od sobote bo torej zaprtih vseh sedem BODIFIT centrov, upamo, da za čim krajše časovno obdobje. Do takrat pa ne pozabimo biti telesno aktivni. Pri tem vam pomagamo s portalom BODIFIT Play, ki bo v času zaprtja vsem imetnikom BODIFIT paketov in kart na voljo brezplačno (dostop je sicer vreden 39,90 € na mesec). Za naše člane pa pripravljamo tudi spletne vadbe v živo, več o tem izveste kmalu.

Pazite nase in ostanite zdravi,
Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.