BODIFIT KONVENCIJA – 20 let

18. april, Maribor

English

Leta 2000 je BODIFIT organiziral in izvedel prvo mednarodno konvencijo s področja fitnesa in skupinskih vadb (aerobike) v Mariboru.

 

Od prve konvencije naprej pa vse do danes se je zvrstilo že več kot 30 tovrstnih dogodkov – mednarodnih BODIFIT konvencij, festivalov, EUROFIT Festov.

S temi dogodki smo popeljali slovenski fitnes, Maribor in Slovenijo v svet.

 

Ob 20. obletnici največje slovenske in sedaj mednarodno priznane blagovne znamke BODIFIT želimo prikazati, kako je bilo pred 20 leti in kako FIT so lahko fitnes navdušenci, ki redno in uravnoteženo skrbijo za svoje telo.

Dogodek na Facebooku:

20 let konvencij

2000

2020

ULTIMATIVNA BODIFIT KONVENCIJA SPOMINOV
na začetke organiziranega strokovnega fitnesa pri nas.

 

 

K ponovnemu druženju smo povabili kar nekaj mednarodnih strokovnjakov s prvih BODIFIT konvencij, ki so še vedno – po 20 letih! – v procesu učenja in predajanja znanja generacijam. In kot kaže, bo to predajanje samo še trajalo – na leta …

 

 

Prireditev BODIFIT Akademije je namenjena vsem prijateljem gibanja, ki želijo združiti strokovnost, gibanje, tradicijo, kakovost in zabavo. Pričakujemo več sto navdušencev, rekreativcev, tistih, ki takšne vadbe še niso poskusili, ter vso strokovno populacijo (inštruktorje, trenerje) sodobnih oblik skupinskih vadb fitnesa. Predstavili bomo najaktualnejše tradicionalne in novodobne vadbene zvrsti in s tem enodnevnim dogodkom zaokrožili najpopularnejše trende, ki veljajo v svetu fitnesa že desetletja.

 

 

Neponovljiv športno-rekreativni dogodek za ljubitelje
gibanja, plesa, fitnesa, aerobike in vseh ostalih oblik skupinskih vadb.

FACEBOOK
E-MAIL

Urnik

URA MASTERCLASS PREZENTER
9.00
Uvodni del – OTVORITEV
9.30
Aero hi-lo party
10.30
Thai kick – KICKIN' HARD
11.30
BURN BOOTCAMP
12.30
MOVIDA
13.30
Odmor za kosilo
14.00
House DOOM
15.00
GLP step
16.00
FUSION PILATES
21.00
BODIFIT retro party (ŠTUK)

Ob 14. uri bo svoj slovenski prvenec dočakala vadba ROOTAPE! Novost boste lahko preizkusili ob 14. uri v plesni dvorani. Navduševal bo Gio Bandanas.

Prezenterji

GIL LOPES

Ena njegovih prvih konvencij na samem začetku njegove kariere v Evropi je bila BODIFIT konvencija. Prav na tej konvenciji smo mladega, nadobudnega in takrat še povsem neznanega Gila Lopeza spoznali na odru, in to z neponovljivim dodatkom – salto z odra! Ta mlad brazilski prezenter je s svojo karizmo, vztrajnostjo in trdim delom sedaj po 20 letih nosilec močnega evropskega brenda G. L. P. ACADEMY, ki navdušuje in izobražuje inštruktorje v več kot 40 državah po vsem svetu, ter konvencije Gil Lopes, ki v Rimu poteka že več kot 15 let. Njegove konvencije so samo v nekaj letih prerasle vse okvirje in postale mednarodno priznane v svetu fitnesa. GLP AKADEMIJA je ena vodilnih v freestyle metodiki step in dance vadbe, Gil pa eden najbolj znanih prezenterjev na svetu!

GIL LOPES, izredno ustvarjalen in karizmatičen, po 20 letih v retro stilu BODIFIT konvencije!

AMIKA TOMČIĆ

Amika je mama modernega pristopa skupinskih vadb – metodična, didaktična in karizmatična inštruktorica, ki je že v prejšnjem stoletju veljala za eno najboljših hrvaških inštruktoric, prezenterk, trenerk.

 

 

Po 20 letih je lastnica dveh centrov Amika centri z ekipo inštruktorjev, ki navdušujejo vadeče v centru Zagreba, ter lastnica ekskluzivnega študija za zdravstveni trening oz. zdravstveno naravnano vadbo in rehabilitacijo. Kmalu pa bo še doktorirala na Fakulteti za kineziologijo v Zagrebu.
Priznana inštruktorica in vaditeljica z več kot 25-letnimi izkušnjami je na hrvaškem ozemlju znana kot začetnica trenda Tae-bo vadbe, funky aerobike, vojaškega drila oz. koncepta vadb ter pilatesa.

 

 

AMIKA TOMČIĆ, še zmeraj karizmatična in unikatna, po 20 letih v vsem svojem blišču znova na BODIFIT konvenciji!

MARKO GERŠAK

Marko je večen inovator, ki z vztrajnostjo, odločnostjo, predanostjo in trdim delom svoje sanje spreminja v realnost. Pravi, da ni boljšega občutka kot početi stvari, ki so jih drugi označevali za nemogoče! Pred 20 leti je že bil poznan kot inštruktor in prezenter na različnih konvencijah. S prvo konvencijo je dokazal, da lahko pripeljemo jugoslovansko sceno fitnesa in skupinskih vadb tudi v Maribor. Že takrat je z ekipo inštruktorjev, trenerjev postavljal nove smernice in trende v razvoju fitnesa v Sloveniji.

 

Po 20 letih je BODIFIT postala mednarodno poznana fitnes organizacija, ki se predstavlja na različnih kongresih po Sloveniji, on sam pa strokovnjak – osebni trener, inštruktor fitnesa in skupinskih vadb ter učitelja pilatesa, je eden redkih slovenskih prezenterjev, ki ga vabijo različne priznane tuje fitnes organizacije na svoje kongrese, izobraževanja, konvencije. BODIFIT kot blagovna znamka je postal brend s 7 fitnes centri, 8 trgovinami in izobraževalno BODIFIT AKADEMIJO. Teče že 25. leto njegovega profesionalnega dela na področju fitnesa in več kot 20 let predajanja znanja na kongresih, tečajih, delavnicah, konvencijah v Sloveniji in tujini. In še vedno je to le – začetek!

 

MARKO GERŠAK, večen motivator in lokomotiva idej, nenehno izboljšuje in nadgrajuje svoje koncepte, a pravi, da je največji dosežek posameznika vrnitev k temeljem, kamor se po 20 letih z BODIFIT konvencijo resnično tudi vrača!

GIO BANDANAS

Gio Bandanas deluje kot fitnes inštruktor in osebni trener že 25 let. V vseh letih, ko je deloval v svetu fitnesa, se je hkrati še specializiral za karibske, hip-hop in jazz stile. Leta 2001 je osvojil dva naslova Sports Aerobics v italiji in bil tri leta športnik italijanske reprezentance. Od leta 2002 in vse do danes navdušuje s svojo koreografijo in profesionalnostjo po Italiji, ZDA, Rusiji, Belgiji, Češki, Turčiji, Franciji, Nizozemski …


Po 20 letih je na osnovi vseh izkušenj ustvaril programe Movida Fitness® in Rootape® (pilates in funkcionalni), v okviru katerih se je doslej usposabljalo že več kot 400 inštruktorjev.


GIO BANDANAS pripravlja za BODIFIT konvencijo plesno-vadbeno doživetje, kjer se bodo pokazala leta specializacij vseh vrst plesnih in glasbenih stilov, ki jih je »prehodil« v zadnjih 20 letih delovanja.

ORLANDO LOPAC

Orlando že več kot dve desetletji aktivno kroji fitnes sceno na Hrvaškem in ozemlju bivše Jugoslavije. Konec prejšnjega tisočletja je bil predstavnik Hrvaške na številnih svetovnih fitnes in zdravstvenih kongresih, konferencah in na konvencijah, kjer je navduševal skupine oboževalk z njegovimi house gibi.

 

Po 20 letih od prve BODIFIT konvencije je sedaj s svojo blagovno znamko OrlandoFit lastnik verige treh najprestižnejših petzvezdičnih (5*) fitnes centrov v Zagrebu. Ukvarja pa se še z opremljanjem in distribucijo najrazličnejših svetovno priznanih vadbenih pripomočkov in naprav po svetu. Z različnimi koncepti treningov vzdržuje svoje zdravje, delo osebnega trenerja, inštruktorja pilatesa, inštruktorja funkcionalnih in TRX-treningov ter drugih osebnih in skupinskih fitnes programov, pa je v celoti prepustil svoji številni ekipi inštruktorjev, trenerjev in sodelavcev.

 

ORLANDO LOPAC bo na BODIFIT konvenciji znova pokazal, da leta rednega fitnesa in strokovnega ukvarjanja s svojim telesom samo izboljšujejo kakovost življenja – kot dobro starano vino!

Ustvarimo trenutek gibanja

Konvencija ima tudi dobrodelno noto. V okviru akcije Ustvarimo trenutek gibanja zbiramo finančna sredstva za dvojčka Hajnc.

Nik in Jan, 5-letna dvojčka, imata diagnozo cerebralne paralize četrte stopnje, saj je pri porodu prišlo do dihalne stiske in posledično poškodbe na možganih.

Več informacij o zbiranju sredstev objavimo kmalu …

BODIFIT retro party

Konvencijo bomo zaključili z zabavo na Štuku.

Tudi na zabavi se bomo spominjali leta 2000 - opremljeni bomo namreč v fitnes oz. športna oblačila iz takratnih časov!