JANUAR 2023 – NOVI TEČAJI

Novi programi, novi tečaji, nova znanja! Začetek novega leta je rezerviran za vse, ki želite svoje znanje nadgraditi, posodobiti ter vadečim ponuditi največ. Odlična priložnost tudi za vse, ki se odločate za karierno pot na področju fitnesa. Zdaj je čas! Pridite na tečaj in si pridobite diplomo oz. potrdilo o opravljeni licenci!

Delite objavo

Novi programi, novi tečaji, nova znanja!

Začetek novega leta je rezerviran za vse, ki želite svoje znanje nadgraditi, posodobiti ter vadečim ponuditi največ. Odlična priložnost tudi za vse, ki se odločate za karierno pot na področju fitnesa. Zdaj je čas! Pridite na tečaj in si pridobite diplomo oz. potrdilo o opravljeni licenci!

Licenca FUSION PILATES

Prepletanje preventivnih PILATES pristopov za izboljšanje aktivacije jedra telesa, mišičnega tonusa in telesne drže.
PRIJAVA..

Tečaj "BOLJŠI TRENER"

Kombinacija teorije in prakse, s katero kineziologi, trenerji in inštruktorji pridobijo znanje, kako ostati na vrhu med tistimi trenerji, ki so pri strankah najbolj iskani.
PRIJAVA

Licenca in program SPINNING

Vodena vadba na stacionarnih kolesih (spinnerjih) ob spremljavi glasbe, pri kateri je poudarek na intenzivnosti vadbe, ki pa si jo lahko vadeči prilagodi glede na svoje sposobnosti.
PRIJAVA

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.