BREZPLAČNI MARATON VADBE

Brezplačen maraton vadbe v Mariboru, da po decembrskih dobrotah prebudimo svoja telesa - če jih še nismo.

Delite objavo

Maraton vadbe v organizaciji BODIFIT in ZDRAVE ZABAVE bo potekal v UŠC Leona Štuklja v sredo, 18. januarja, od 18h naprej.

Vse, kar potrebujete, je športna oprema, voda, brisača in dobra volja.

MARATON VADBE bo potekal v sredo, 18. januarja 2023 od 18h naprej.

Pridružite se nam pri eni, dveh ali kar vseh vadbah.

Program:

18.00 POWER CROSS – vadba, ki poteka po postajah v določenih časovnih intervalih in izboljšuje motorične sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija.

19.00 SHAPE TNZ – zabavna vadba, ki jo spremlja energična glasba in je intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa.

20.00 FUSION BALANCE – preplet različnih »body & mind« vadbenih zvrsti in harmonija gibanja, pri kateri skozi vaje, gibanja, meditacijo razvijemo visoko stopnjo zavedanja svojega telesa v prostoru.
 
Vadbe potekajo pod strokovnim vodstvom BODIFIT inštruktorjev in so primerne za začetnike, pa tudi za napredne vadeče.

Dogodek je brezplačen. 

Lokacija: MARIBOR, UŠC Leona Štuklja, Koroška c.130

 

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.