FUSION PILATES licenca

Delite objavo

PRIDOBITE licenco FUSION PILATES! Vabljeni na izjemno aktualno vadbo, ki vam bo popestrila poletje. Fusion Pilates je popolna vadba tako za začetnike kot tudi za napredne vadeče.

PRIDOBITE licenco FUSION PILATES!

Je popolna vadba tako za popolne začetnike kot tudi za napredne vadeče. Na preprost vadečemu prijazen način se različni preventivni PILATES pristopi in PILATES PRINCIPI prepletajo in zgradijo ultimativno vadbo za izboljšanje aktivacije jedra telesa, mišičnega tonusa in telesne drže.

KAJ JE FUSION PILATES LICENCA?

LICENČNI DAN (8 ur)

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

KAJ JE FUSION PILATES PROGRAM?

PROGRAMSKI DAN (8 ur)

Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti.

Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

KJE? BODIFIT DOMŽALE 

KDAJ? Sobota 22. 6. 2019

Prijave in informacije -> https://bodifit-akademija.si/fusion-pilates/

 

Druge objave ...