FUSION BALANCE v Mestnem parku

Delite objavo

Vadba FUSION BALANCE in Mestnik piknik

Popoln uvod v Mestni piknik –  FUSION BALANCE

Pridružite se nam na popolnem uvodu Mestnega piknika z vadbeno uspešnico FUSION BALANCE, skozi katero vas bo vodil izjemni Marko Geršak. Po izjemni vadbi pa se lahko vaš dan, v Mestnem parku nadaljuje slastno in aktivno v objemu dobrot iz lokalnega okolja v pravem piknik doživetju!

KAJ JE FUSION BALANCE?

Je najbolj kompleksna BODIFIT FUSION vadbena zvrst, ki navdušuje vadeče že vrsto let. Ta vadbena zvrst se razvija in nadgrajuje od leta 2006. Med nadgradnjo in razvojem se je ime preoblikovalo in postajalo bolj in bolj dovršeno, vzporedno s tem pa tudi sam vadbeni koncept.

V  FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in baza PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika. Vadba zajema različne stile in vsak sezono se na trgu kar trikrat predstavi povsem nova kompilacija gibanj in tehnik (indian, mongol,  afro, oricha, capoeira, europe itd.), ki so logično in energetsko povezane v celoto.

FUSION BALANCE je harmonija gibanja, pri kateri skozi vaje, gibanja, meditacijo zaznamo visoko stopnjo zavedanja svojega telesa v prostoru, se zavemo zemlje pod nami in neskončnosti nad nami.

Vadba je primerna za vse aktivne rekreativce in napredne vadeče.

KJE? Mestni park Maribor

KDAJ? Nedelja, 26. maj 2019 ob 10. uri

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

Druge objave ...