FIT skok v poletje z BODIFITOM in s FONTANO!

Delite objavo

Vročina, sonce, kratke hlače, majice, sončna očala, kopalke, morje … Vse to nas spominja na POLETJE. Za osvežitev in FIT skok v poletje bomo poskrbeli skupaj z MTC Fontana, in sicer se bomo 17. 6. 2017 od 8.00 dalje družili na bazenu.

Vročina, sonce, kratke hlače, majice, sončna očala, kopalke, morje … Vse to nas spominja na POLETJE. Za osvežitev in FIT skok v poletje bomo poskrbeli skupaj z MTC Fontana, in sicer se bomo 17. 6. 2017 od 8.00 dalje družili na bazenu.

 

Fit skok v poletje z Bodifit-om in Fontano

Pripravili smo pester animacijski program za vse generacije: dopoldanske vadbe, otroške animacije na bazenu, kjer bodo tudi napihljiva igrala, vadba v vodi, različne degustacije PhD izdelkov, popoldan pa se nam lahko ponovno pridružite na terasi, kjer bomo  izvedli preventivno vadbe, nato pa bomo v latino ritmih s plesno koreografijo pospešili srčni utrip ter na koncu zaključili s funkcionalnim treningom.

POPUSTI, DARILNI BONI, AKCIJE!

Vsak gost prejme tudi darilni bon brezplačne vadbe na BODIFIT-u. Izkoristite lahko posebne popuste na masaže ter  popust na celodnevno vstopnico za kopanje. Prvih 40 BODIFIT članov, ki se prijavijo na vodeno vadbo, imajo brezplačen celodnevni vstop na bazen, ostali BODIFIT člani, ki se ne prijavijo na vadbo, lahko izkoristijo poseben popust, ki velja samo ta dan.

PROGRAM:
  • 08.00 – 09.10 SHAPE TNZ
  • 09.15 – 10.10 FUSION JUST FIT
  • 11.00 – 14.00 Otroške animacije in varstvo (tudi napihljivo igralo) z bratoma Malek
  • 11.00 – 11.30 Vadba v bazenu za vse obiskovalce
  • 14.00 – 14.30 Vadba v bazenu za vse obiskovalce
  • 17.00 – 17.55 FUSION PILATES
  • 18.00 – 18.55 SHAPE STEP
  • 19.00 – 19.40 Zvočne kopeli s planetarnimi gongi in tibetanskimi posodami, za katere bo poskrbelo Društvo Neskončnost
  • 20.00 – 20.45 FUSION HIIT

Na vadbo se je potrebno prijaviti na recepciji BODIFIT Fontana.

Vadba na terasi je dovoljena izključno s športno opremo in z brisačo.

FIT pozdrav!

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.