Brezplačna vadba v parku

Delite objavo

Poletna nedeljska jutra so že sama po sebi nekaj posebnega… mamljiv vonj jutranje kave, prvi sončni žarki, ki kukajo skozi spalnično okno, nekje v daljavi nežno žvrgolenje ptičic… Zdi se, kot da ne more biti popolnejše. A z BODIFITOM je lahko!

Poletna nedeljska jutra so že sama po sebi nekaj posebnega… mamljiv vonj jutranje kave, prvi sončni žarki, ki kukajo skozi spalnično okno, nekje v daljavi nežno žvrgolenje ptičic… Zdi se, kot da ne more biti popolnejše. A z BODIFITOM je lahko!

Za vse navdušence aktivnih poletnih juter, tiste, ki se radi prebujajo v naravi, so spontani in ljubijo izzive, vse poletje pripravljamo posebno vadbeno doživetje v Mestnem parku v Mariboru!

Brezplačna vadba v parku vso poletje

BREZPLAČNA BODIFIT VADBA V MESTNEM PARKU vas bo razveseljevala prav vse poletne nedelje, namenjena pa je širši populaciji vseh starosti. Popolnim začetnikom, rekreativcem, naprednim vadečim, kakor tudi radovednim mimoidočim, zunanjim opazovalcem, prav vsem, ki želijo dan začeti v naši družbi nekoliko drugače!

BODIFIT nenehno širi svoje FIT poslanstvo in se povezuje z ljudmi ter občinami, v katerih deluje. Zato smo se v sodelovanju z ART KAMPOM 2017 odločili organizirati ta poletni vadbeni dogodek, to vadbeno poslastico, kot promocijo gibanja. Mariborčane želimo namreč spodbuditi h kakovostnim načinom aktivnega preživljanja prostega časa, želimo jih motivirati in jim pomagati na poti do dolgotrajnega dobrega – fit počutja.

V ta namen vam ponujamo čudovito različico body & mind vadbe – Fusion BALANCE, ki je izrazito priljubljena vadbena uspešnica zadnjih nekaj sezon, saj gre za prilagojen vadbeni program, primeren za vse vadeče! Zelo uspešno in učinkovito se pri tej vadbi krepijo vse oblike moči, vzdržljivosti, prožnosti, gibljivosti in koordinacije.​ Osredotočamo se na poglabljanje odnosa do svojega telesa, povezovanje uma in duha. Spoznajte svoje telo, začutite njegovo funkcionalnost, pridružite se poletni pustolovščini in poskusite nekaj novega. Zagotavljamo vam nepozabno izkušnjo!

POLETNA BODIFIT NAGRADNA IGRA

Brezplačna vadba bo v parku potekala vse od junija pa do konca septembra. V tem času vse vadeče pozivamo, da pridno zbirajo obiske, saj bodo v septembru tisti, ki bodo zbrali vsaj 8 obiskov nedeljske vadbe, prejeli posebno BODIFIT darilce, obenem pa bodo lahko sodelovali v veliki BODIFIT nagradni igri ter se potegovali za mikavne nagrade!

 • neomejena letna karta za vadbo
 • 2-mesečna karta za vadbo
 • enkratno sodelovanje v FIT MESTO akciji
 • InBody testiranje s posvetom
 • izdelek Purasana

Več o nagradni igri na tej povezavi!

Aktivno in FIT poletje se šele začenja …

 • KAJ? VADBENA USPEŠNICA in PRAVO VADBENO DOŽIVETJE – FUSION BALANCE!
 • KDAJ? Vsako nedeljo ob 9.00 uri zjutraj
 • KJE? Na prostem, v objemu narave: v Mestnem parku Maribor vse poletje!
 • KDO? BODIFIT strokovnjak Marko Geršak!
 • TRAJANJE VADBE? Vadbeno-sprostitvena poslastica traja dobro uro.
 • ZA KOGA? Tako za popolne začetnike kot tudi za napredne vadeče.
 • PRIPOMOČKI ZA VADBO? Priporočamo, da imate čisto svojo joga blazino, na katero ste navajeni in je namenjena sprostitvi in vadbi obenem. Za vse ostale bo BODIFIT poskrbel z rezervnimi blazinami.
  Je še nimate? BODIFIT ima za vas prav posebne akcije TUKAJ.
 • V PRIMERU DEŽJA? V primeru dežja se bo vadba odvijala v dvorani Športnega društva center Maribor.
 • KAJ POTREBUJEM? Svojo joga blazino, če jo imate, brisačko, plastenko vode in veliko želje po vadbi ter po možnosti družbo!

Začutite svoje telo! Z vami se bomo prebujali vse poletne nedelje ob isti uri, s priznanim strokovnjakom na področju gibanja in zdravega načina življenja, Markom Geršakom!

MARKO GERŠAK  je znan Mariborčan, trener fitnesa, pilatesa in vodenih vadb, predavatelj, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa ter predan in navdušen promotor uravnoteženega načina življenja. Je eden pionirjev fitnesa, osebnega trenerstva, vodenih vadb in pilatesa v Mariboru in Sloveniji!

Kot ustanovitelj ter idejni in glavni vodja BODIFIT programa Slovenija – največje verige fitnesov v Sloveniji, ki jo sestavlja že 7 BODIFIT centrov po vsej Sloveniji, ter predsednik BODIFIT društva in direktor uspešnega fitnes podjetja Victus d. o. o. se zaveda pomena aktivnega načina življenja, življenja, v katerem smo v sozvočju s sabo, s svojim telesom in okoljem.

Brezplačna vadba v parku z Markom Geršakom

Druge objave ...