BURN BOOTCAMP – tečaj (licenca in program)

Delite objavo

Pridobite znanje za vodenje tega ultra učinkovitega vadbenega režima BURN BOOTCAMP ter svojim strankam ponudite visokointenziven in kompleksen trening, ki zagotavlja rezultate in navdušenje vadečih nad vadbo.

BURN BOOTCAMP

EVOLUCIJA VODENIH VADB – BODIFIT BURN KONCEPTI!

KAJ?

BODIFIT BURN BOOTCAMP je vadbeni koncept, ki povezuje strokovnost, postopnost, prvine fitnesa in osnove funkcionalnosti gibanja telesa! Posebnost vadbe je, da je namenjena obema spoloma in predstavlja izziv tako za ženske kot za moške. Pri obeh spolih se na sistematičen način nadgrajuje telesna pripravljenost, skozi cikle programiranja pa se zelo hitro napreduje.

Ta prvinska in funkcionalna vadba temelji na večdimenzionalnem gibanju, poudarek pa je na razvoju vseh motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu. Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo.

Zaradi aktualne glasbe, natančno določenega širokega nabora vaj in veliko možnosti prilagajanja je ta vadbo vedno v trendu, zanimiva in spektakularna.

Pridobite znanje za vodenje tega ultra učinkovitega vadbenega režima BURN BOOTCAMP ter svojim strankam ponudite visokointenziven in kompleksen trening, ki zagotavlja rezultate in navdušenje vadečih nad vadbo..

KDAJ? 24. – 25. avgust 2019
KJE? BODIFIT DOMŽALE

ℹ️ KAKO POTEKA TEČAJ? ℹ️ ????
LICENČNI DAN (8 ur)

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati. V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor, trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti.

PROGRAMSKI DAN (8 ur)

Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

Za več informacij nas kontaktirajte na brezplačno telefonsko številko: 080 13 03.

????POSEBNOSTI

✔️ Število mest je omejeno.
✔️ Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
✔️ Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
✔️ Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
✔️ S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.

❓ KAKO SE PRIJAVITE ❓
Izpolnite prijavni obrazec na strani –> https://bodifit-akademija.si/burn-bootcamp/

Druge objave ...