Bodite super FIT – kombinirajte vadbe

Delite objavo

Za najboljše rezultate je dobro kombinirati različne zvrsti vadb. Na vseh Bodifit centrih lahko izbirate med fitnesom, pestrim izborom vodenih in funkcionalnih vadb ter pilatesom.

Za najboljše rezultate je dobro kombinirati različne zvrsti vadb. Na vseh Bodifit centrih lahko izbirate med fitnesom, pestrim izborom vodenih in funkcionalnih vadb ter pilatesom. Vsaka izmed omenjenih vadb ima svoje prednosti. Tistim, ki imajo raje individualni pristop priporočamo treninge na fitnesu. Vadba na fitnesu je individualna, trening je prilagojen potrebam posameznika, izvedba vaj je bolj nadzorovana. Napredek pri vadbi in končni rezultati so hitrejši, kot pri ostalih oblikah vadbe. Ženskam se ni treba bati, da bi dobile telo »bodybuilder-ja«. Dejstvo je, da mišična masa z leti upada, zato je priporočljivo trenirati na fitnesu, da jo ohranjamo in hkrati lepo oblikujemo telo.

Kardio vadba na kolesu v fitnesu

Ker pa je pri vadbi na fitnesu potrebno več samomotivacije, ki včasih pade, priporočamo dopolnitev treninga na fitnesu z vodenimi vadbami. Ko vadimo v skupini je motivacija večja. Skupina in inštruktor nas dodatno napolnita z energijo. Sprostimo se ob dobri glasbi, se zabavamo in hkrati naredimo veliko koristnega za svoje telo. Vadba je prilagojena skupini, zato je za dobro trenirane posameznike priporočljivo vključiti tudi funkcionalne vadbe.

Funkcionalne vadbe so fantastično dopolnilo k treningu na fitnesu in obiskovanju skupinskih vadb. Pravilno izvedena vadba pod budnim očesom inštruktorja s strokovnim znanjem, daje najboljše rezultate. Vadbo doma pred računalnikom odsvetujemo.

Pomembno je, da vedno poslušamo svoje telo in mu damo tisto, kar rabi. Kliče po tistem česar ne dobi, kar pomeni; če je npr. za nas obisk pilatesa, skupinske vadbe, funkcionalnih treningov ali fitnesa predstavlja največje zlo, to telo potrebuje. Dajmo mu vsaj eno uro drugačne vadbe na teden. Obrestovalo se bo. Pridobili bomo na tistem, kar nam manjka, hkrati pa bo vsak trening drugačen in zanimiv.

Vsi inštruktorji fitnesa, skupinske vadbe in drugih programov, smo vam na razpolago za vprašanja. Z največjim veseljem vam bomo svetovali o kombinaciji vadb, primernih za vas.

Želimo vam zabavno, energično in z rezultati obarvano vadbo.

Vaš Bodifit.

Druge objave ...