BODIFIT Plesne delavnice bachate z Mario Masle

Delite objavo

Udeležite se plesnih delavnic bachate z Mario Masle. Skozi kreativno vadbo boste spoznali značilne tehnike bachate, izvorno dominikanskega plesa, ki pa se je zaradi svoje priljubljenosti širil povsod po svetu.💃

V mesecu aprilu vas vabimo, da se nam pridružite na dveh izjemnih plesnih delavnicah, kjer boste odkrili čarobni svet bachate.

Bachata ni le ples, je izraz čustev in povezave med plesalcema! Na plesnih delavnicah boste raziskovali različne stile in tehnike bachate ter se naučili, kako začutiti glasbo v vsakem koraku. Naše delavnice so zasnovane tako, da vas popeljejo skozi osnove in napredne korake bachate.

 

Plesna delavnica bachate z Mario Masle v Ljubljani

📅  V soboto, 6. 4. 2024 ob 17.00.

📍 BODIFIT Ljubljana, Dunajska cesta 20, Ljubljana.

✨ Delavnica bo trajala 2 uri, po delavnici pa sledi degustacija ob druženju.

☎️  Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 – 717 – 091)

👉 Cena delavnice za BODIFIT člane znaša 30€ z DDV. 

 

Plesna delavnica bachate z Mario Masle v Celju

📅  V soboto, 13. 4. 2024 ob 17.00.

📍 BODIFIT Celje, Mariborska cesta 119, Celje.

✨ Delavnica bo trajala 2 uri, po delavnici pa sledi degustacija ob druženju.

☎️  Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 – 717 – 091)

👉 Cena delavnice za BODIFIT člane znaša 30€ z DDV. 

 

Kdo je Maria Masle?

Maria Masle je izjemno nadarjena umetnica, ki poleg petja latino ritmov, pod znamko  Maria Masle Music , vodi plesne vadbe pod znamko  Maria Masle Dance . Maria želi svojo strast do latinske in ostale svetovne temperamentne glasbe prikazati, kar se da plesno-kreativno. Pravi, da je plesno opismenjevanje in na ta način spoznavanje različnih kultur sveta skozi ples enako pomembno, kot uživanje ob plesu. In prav to je njeno poslanstvo; združiti znanje, uživak, glasbo, ples, veselje in svobodo na plesišču.

Maria je spoznala ljubezen do glasbe in plesa že v zgodnjem otroštvu. Od svojega šestega leta aktivno pleše, obiskovala je najboljše plesne šole v Mariboru, veliko pa je preplesala in se urila tudi na Kubi. Sedem let je tekmovalno plesala latinsko-ameriške in standardne plese. Danes, pa uspešno vodi plesno šolo, ki jo je ustanovila leta 2019. Maria je samozavestna, odločna in temperamentna umetnica, ki ji petje in ples pomenita način izražanja in življenja.

Maria Masle Dance plesne vadbe in plesne delavnice

Maria Masle je zasnovala svoje plesne vadbe na prav poseben način, kjer želi biti čim bolj kreativna; med vadbami velikokrat poje v živo, na treninge povabi različne goste (glasbenike, plesalce iz drugih kultur), vadečim priskrbi nastope in s tem ustvarja nove izzive.  Sama vadba združuje različne kombinacije korakov, ki izvirajo iz plesov kot so reggaeton, salsa, mrengue, samba, bachata, hip-hop, rumba, cha-cha, kolo, sirtaki, bhangra in številni drugi. 

Nikakor ne smemo pozabiti, da je ples tudi telesna vadba in to zelo intenzivna, kjer pa vendarle želimo, da se ženske prav tisto urico lahko počutimo elegantne, lepe in edinstvene.

Zakaj se pridružiti delavnici?

Maria pravi: “ker na plesnih vadbah običajno ne ostane prav veliko časa, ki ga lahko namenimo posameznemu plesu, tehniki korakov, kulturnemu izvoru, glasbi in mu tako izkažemo zasluženo spoštovanje, sem se odločila, da organiziram plesne delavnice”.

Rezervacije so obvezne, saj je število mest omejeno!

 

☎️Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 717 091)

SE VIDIMO! 💃

Druge objave ...