BODIFIT Materinski dan v gibanju

Delite objavo

Materinski dan je praznik, ki ga praznujemo enkrat letno, a pomeni veliko več kot le en dan v letu. To je dan, ko se s hvaležnostjo spomnimo vseh žensk, ki so prevzele plemenito vlogo matere. Vloga, ki je polna ljubezni, skrbi, žrtvovanja in nenehne podpore. Na BODIFIT-u se zavedamo pomembnosti materinske vloge in vseh izzivov, ki jih prinaša. Zato želimo vsem mamam ob tem prazniku izreči iskrene čestitke in jim zaželeti veliko lepih trenutkov z njihovimi najdražjimi.

Pripelji svojo mamo na brezplačen trening

Pripeljite svojo mamo, babico ali drugo materinsko figuro na brezplačen trening! Izbirate lahko med fitnesom ali vodenimi vadbenimi programi.
 
🗓️ Datum: 25. marec 2024
⏰ Čas: ves dan
📍 vsi BODIFIT centri
 
📞 Obvezne so predhodne rezervacije s klicem na izbrani BODIFIT center!
 
 

Praznujte materinski dan z gibanjem in v zdravem duhu.

Število mest je omejeno, zato se prijavite že zdaj, da skupaj ustvarimo nepozabne trenutke! 💪💐

Ne pozabite – srečna mama, srečna družina!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.