BODIFIT MARATON – spring edition

Delite objavo

V soboto, 13. 5. 2017, se je v okviru Športne pomladi že tradicionalno odvil BODIFIT maraton! Dogodek, ki združuje strokovnjake in strastne rekreativce oz. vse, ki so zaljubljeni v gibanje, dogodek, ki navdušuje in združuje!

Pravo doživetje

[ms_button style=”normal” link=”https://bodifit.net/galerija-bodifit-maraton-sportne-pomladi-2017/” size=”medium” shape=”” shadow=”no” block=”no” target=”_self” gradient=”no” color=”#81d742″ text_color=”#ffffff” icon=”fa-th” icon_animation_type=”” border_width=”0″ class=”” id=””]GALERIJA[/ms_button]

V soboto, 13. 5. 2017, se je v okviru Športne pomladi že tradicionalno odvil BODIFIT maraton! Dogodek, ki združuje strokovnjake in strastne rekreativce oz. vse, ki so zaljubljeni v gibanje, dogodek, ki navdušuje in združuje!

Bila je FIT maratonska sobota, ki bo ostala v spominu! Izkušeni prezenterji so več sto udeležencev navdušili z različnimi masterclasi, BODIFIT SHOP je poskrbel za prigrizke po vadbi in predstavil nove izdelke, otroci pa so se s straši zabavali na otroškem poligonu.
Ponosni smo, da nam je znova uspelo na enem mestu združiti tako pisan nabor mednarodno priznanih prezenterjev, izkušenih strokovnjakov z drugih področij ter množico navdušenih vadečih z vseh koncev Slovenije ter bližnjih Hrvaške in Avstrije!

V nedeljo, 14. 5. 2017, je mednarodna prezenterka Marija Andrijašević znanja že(l)jne inštruktorje navdihnila z novimi idejami in s kreativnimi kombinacijami na stepu. Tečaj je v polni meri zadovoljil udeležence, ki so se nasmejani, z novimi znanjem in izdatno motivacijo že veselili novih podvigov na Shape vadebnih zvrsteh.

V sklopu Športne pomladi pa ste vljudno vabljeni še na brezplačna predavanja:

  • torek, 16. 5., ob 19.30 v BODIFIT Fontana: predavanje in delavnica o preventivni vadbi in vajah za pravilno držo in zdravo hrbtenico – PREVENTIVNA VADBA – PREPREČIMO BOLEČINO!
  • sreda, 17. 5., ob 18.30 v BODIFIT City: predavanje in delavnica o pravilni prehrani – KAJ NAJ JEM? Kako se prehranjevati, da bo napredek hitrejši in boljši?
  • petek, 19. 5., ob 18.30 IN ob 19.30 v BODIFIT Studenci: delavnica –  5 VAJ ZA ČVRSTO ZADNJICO in 5 VAJ ZA MOČNE ROKE.

Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Brez vas in vaše energije ga ne bi mogli izpeljati!

AKTIVN0 in FIT naprej – do prihodnjega skupnega dogodka …!

BODIFIT pa že pripravlja predpoletna  presenečenja in novosti … Spremljajte nas!

[ms_button style=”normal” link=”https://bodifit.net/galerija-bodifit-maraton-sportne-pomladi-2017/” size=”medium” shape=”” shadow=”no” block=”no” target=”_self” gradient=”no” color=”#81d742″ text_color=”#ffffff” icon=”fa-th” icon_animation_type=”” border_width=”0″ class=”” id=””]GALERIJA[/ms_button]

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.