BODIFIT MARATON – spring edition

V soboto, 13. 5. 2017, se je v okviru Športne pomladi že tradicionalno odvil BODIFIT maraton! Dogodek, ki združuje strokovnjake in strastne rekreativce oz. vse, ki so zaljubljeni v gibanje, dogodek, ki navdušuje in združuje!

Delite objavo

Pravo doživetje

[ms_button style=”normal” link=”https://bodifit.net/galerija-bodifit-maraton-sportne-pomladi-2017/” size=”medium” shape=”” shadow=”no” block=”no” target=”_self” gradient=”no” color=”#81d742″ text_color=”#ffffff” icon=”fa-th” icon_animation_type=”” border_width=”0″ class=”” id=””]GALERIJA[/ms_button]

V soboto, 13. 5. 2017, se je v okviru Športne pomladi že tradicionalno odvil BODIFIT maraton! Dogodek, ki združuje strokovnjake in strastne rekreativce oz. vse, ki so zaljubljeni v gibanje, dogodek, ki navdušuje in združuje!

Bila je FIT maratonska sobota, ki bo ostala v spominu! Izkušeni prezenterji so več sto udeležencev navdušili z različnimi masterclasi, BODIFIT SHOP je poskrbel za prigrizke po vadbi in predstavil nove izdelke, otroci pa so se s straši zabavali na otroškem poligonu.
Ponosni smo, da nam je znova uspelo na enem mestu združiti tako pisan nabor mednarodno priznanih prezenterjev, izkušenih strokovnjakov z drugih področij ter množico navdušenih vadečih z vseh koncev Slovenije ter bližnjih Hrvaške in Avstrije!

V nedeljo, 14. 5. 2017, je mednarodna prezenterka Marija Andrijašević znanja že(l)jne inštruktorje navdihnila z novimi idejami in s kreativnimi kombinacijami na stepu. Tečaj je v polni meri zadovoljil udeležence, ki so se nasmejani, z novimi znanjem in izdatno motivacijo že veselili novih podvigov na Shape vadebnih zvrsteh.

V sklopu Športne pomladi pa ste vljudno vabljeni še na brezplačna predavanja:

  • torek, 16. 5., ob 19.30 v BODIFIT Fontana: predavanje in delavnica o preventivni vadbi in vajah za pravilno držo in zdravo hrbtenico – PREVENTIVNA VADBA – PREPREČIMO BOLEČINO!
  • sreda, 17. 5., ob 18.30 v BODIFIT City: predavanje in delavnica o pravilni prehrani – KAJ NAJ JEM? Kako se prehranjevati, da bo napredek hitrejši in boljši?
  • petek, 19. 5., ob 18.30 IN ob 19.30 v BODIFIT Studenci: delavnica –  5 VAJ ZA ČVRSTO ZADNJICO in 5 VAJ ZA MOČNE ROKE.

Hvala vsem, ki ste se dogodka udeležili! Brez vas in vaše energije ga ne bi mogli izpeljati!

AKTIVN0 in FIT naprej – do prihodnjega skupnega dogodka …!

BODIFIT pa že pripravlja predpoletna  presenečenja in novosti … Spremljajte nas!

[ms_button style=”normal” link=”https://bodifit.net/galerija-bodifit-maraton-sportne-pomladi-2017/” size=”medium” shape=”” shadow=”no” block=”no” target=”_self” gradient=”no” color=”#81d742″ text_color=”#ffffff” icon=”fa-th” icon_animation_type=”” border_width=”0″ class=”” id=””]GALERIJA[/ms_button]

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.