ČAROBNA SIMFONIJA V ARBORETUMU VOLČJI POTOK

Delite objavo

27. maja 2018, od 10. ure dalje, se bo Arboretum Volčji Potok prelevil v čaroben dogodek za generacijo 40+; manjkalo ne bo slovenskih glasbenih poslastic, odlične kulinarike in zanimivih aktivnosti ter delavnic na temo zdravega življenja, prostega časa, vrtnarjenja, kulinarike in še marsičesa!

Čarobna Simfonija

Obiskovalci si bodo lahko, poleg lepot samega Arboretuma Volčji Potok, ki bo v polnem razcvetu, ogledali tud zanimive stojnice sodelujočih, se udeležili delavnic, predavanj in brezplačnih meritev.

Del celotnega dogajanja bo tudi BODIFIT s FITKOM in programom:

  • ob 10.00 uri: vadba za FIT hrbtenico,
  • od 10. do 18. ure: BODIFIT nagradni izziv: testiranje gibljivosti in moči,
  • od 10. do 18. ure: Omron analiza telesne sestave, merjenje gibljivosti,
  • ob 16. uri: BALANCE body& mind vadba.

Vstopnina za člane kluba Čarobna simfonija znaša 6,8 eur, vsak pa prejme tudi paket presenečenja. Prijave v Klub Čarobna simfonija in na sam dogodek so možne na www.carobnasimfonija.si.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.