KONVENCIJA 20 LET AEROKLASIKE – STEP/DANCE

Delite objavo

Razmah skupinske vadbe – aerobike se je začel v 80-ih letih 20. stoletja. V Slovenijo je trend prišel v 90-ih, ko je BODIFIT ravno nastajal, se razvijal in spoznaval trende po svetu. Že v začetku novega tisočletja pa je BODIFIT že nastavljal in vodil trende v Sloveniji in tujini. Klasične oblike aerobike so v svetu še vedno zelo priljubljene, zato kot prvi dogodek v sklopu 20. obletnice BODIFITA v letu 2020 pripravljamo klubsko različico konvencije aeroklasike (step/dance) 20 let AEROKLASIKE (step/dance) – BACK TO BASICS, ki je namenjena vsem vadečim in inštruktorjem, pa tudi tistim, ki bi si osnove te vadbe šele želeli osvojiti.

URNIK
9.00 Tony Rapillo – dance
10.00 Marija Andrijašević – dance
11.00 Marko Geršak – step
12.00 Katja Kupljen Kozar – step
13.00 Tony Rapillo – step

V nedeljo pripravljamo tečaj za inštruktorje vadbenih zvrsti iz SHAPE koncepta oz. aeroklasike (step/dance), ki ga bo vodil mednarodno priznan prezenter Tony Rapillo iz priznane italijanske GLP step academy. Več informacij: AEROKLASIKA – STEP/DANCE (TEČAJ).

 

KDAJ IN KJE?
Nedelja, 15. 2. 2020, 9.00–14.00
BODIFIT DOMŽALE – Breznikova ulica 17, 1230 Domžale
Več informacij: Konvencija Back to Basics
Prijava: Vstopnice
Facebook dogodek

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.