KONVENCIJA 20 LET AEROKLASIKE – STEP/DANCE

Delite objavo

Razmah skupinske vadbe – aerobike se je začel v 80-ih letih 20. stoletja. V Slovenijo je trend prišel v 90-ih, ko je BODIFIT ravno nastajal, se razvijal in spoznaval trende po svetu. Že v začetku novega tisočletja pa je BODIFIT že nastavljal in vodil trende v Sloveniji in tujini. Klasične oblike aerobike so v svetu še vedno zelo priljubljene, zato kot prvi dogodek v sklopu 20. obletnice BODIFITA v letu 2020 pripravljamo klubsko različico konvencije aeroklasike (step/dance) 20 let AEROKLASIKE (step/dance) – BACK TO BASICS, ki je namenjena vsem vadečim in inštruktorjem, pa tudi tistim, ki bi si osnove te vadbe šele želeli osvojiti.

URNIK
9.00 Tony Rapillo – dance
10.00 Marija Andrijašević – dance
11.00 Marko Geršak – step
12.00 Katja Kupljen Kozar – step
13.00 Tony Rapillo – step

V nedeljo pripravljamo tečaj za inštruktorje vadbenih zvrsti iz SHAPE koncepta oz. aeroklasike (step/dance), ki ga bo vodil mednarodno priznan prezenter Tony Rapillo iz priznane italijanske GLP step academy. Več informacij: AEROKLASIKA – STEP/DANCE (TEČAJ).

 

KDAJ IN KJE?
Nedelja, 15. 2. 2020, 9.00–14.00
BODIFIT DOMŽALE – Breznikova ulica 17, 1230 Domžale
Več informacij: Konvencija Back to Basics
Prijava: Vstopnice
Facebook dogodek

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.