ZZROLANO MESTO – PARADA ROLANJA

Delite objavo

Parada rolanja po mestnih ulicah, ki so v ta namen zaprte za promet je edinstvena priložnost, saj se lahko s svojimi koleščki varno - in ob spremljavi dobre glasbe DJ na vozilu - rolamo po površinah, ki so sicer rezervirane za avtomobile.

PARADA ROLANJA, KOTALKANJA IN DRUGIH KOLES(ČK) PO MARIBORU bo 17. junija.

Parada rolanja po mestnih ulicah, ki so v ta namen zaprte za promet je edinstvena priložnost, saj se lahko s svojimi koleščki varno – in ob spremljavi dobre glasbe DJ na vozilu – rolamo po površinah, ki so sicer rezervirane za avtomobile.

Dogodek je brezplačen, udeležite pa se ga lahko s katerimi koli kolesi in koleščki. Spremstvo policije in reševalnega vozila zagotavlja, da smo ob našem rolanju po cca. 12 km trasi po Mariboru popolnoma varni, ob tem pa se fantastično zabavamo. Prireditev je letos že petnajsta.

Start dogodka bo od 15h naprej na Trgu svobode v Mariboru.

Start samega rolanja bo ob 16. uri, na start se vrnemo približno uro in pol kasneje. Med rolanjem bo krajši postanek z osvežitvijo.

Trasa rolanja je dolga približno 12 kilometrov, start in cilj rolanja pa je na Trgu svobode v Mariboru.

Rolamo po naslednjih ulicah, ki so v ta namen tudi kratkotrajno zaprte za promet:

Trg svobode – Prešernova – Razlagova – Krekova – Strossmayerjeva – Mladinska ulica – Vrbanska – Turnerjeva – Gosposvetska  -Strossmayerjeva – Koroška – Glavni trg (krožišče)- Glavni most – Trg revolucije – Pobreška –  Čufarjeva – Zrkovska – Ulica Veljka Vlahoviča – Čufarjeva – Zrkovska – Pobreška – dvoetažni most –  Oreško nabrežje –  Ulica Kneza Koclja – Mlinska ulica (krožišče) – Partizanska – Trg svobode

Predhodne prijave niso potrebne, lahko pa se prijavite od 15. ure naprej na Info točki na Trgu svobode pred startom samega rolanja.

DOGODEK JE BREZPLAČEN!

www.zzrolanomesto.com

FB Dogodek 

 

Druge objave ...