VIKEND Z MICHAELOM KINGOM

Delite objavo

Kljub izjemno polnemu urniku smo uspeli najti prosti termin legende pilatesa Michael Kinga, ki bo v BODIFIT Ljubljana izvedel tečaj MK PILATES BARRE in MK PILATES WORKSHOP.Rezervirajte si 13. in 14. april!

Kljub izjemno polnemu urniku smo uspeli najti prosti termin legende pilatesa Michael Kinga, ki bo v BODIFIT Ljubljana izvedel tečaj MK PILATES BARRE in MK PILATES WORKSHOP.

Rezervirajte si 13. in 14. april!

MK PILATES BARRE tečaj
13. april 2019, BODIFIT Ljubljana

Gre za posebno skupinsko gibanje, ki združuje vaje, ki jih navdihujejo repertoarji baleta, pilatesa in razteznih vaj. Gibanje se osredotoča na poravnavo, izboljšanje gibanja in raztezanje. Gre za program, ki je primeren za vsakogar in združuje pilates ter baletne gibe, ki dajejo telesu lepe, definirane, vitke mišice – brez vpliva in poškodb, ki jih morajo baletni plesalci pogosto prenašati. Še en zelo pomemben vidik tega programa je nujno izpostaviti –  duševna in fizična osredotočenost (fokus), ki jo ta program zahteva, ob vsem tem pa se še zabavate!

Več informacij in prijave -> https://bit.ly/2HSaHT0

MK PILATES workshop
14. april 2019, BODIFIT Ljubljana

Za vse sladokusce tega prestižnega vadbenega režima, za vse prave ljubitelje pilatesa – poseben pilates dan, kjer vas bo Michael King popeljal na posebno vadbeno pustolovščino, ki bo zelo dinamična, raznovrstna, na najvišjem profesionalnem nivoju in še več. Ker pilates ni samo telo!

Pri pilates vadbi ne gre le za postavo, odlično držo in čvrsto jedro. To je več kot le fizična aktivnost in lahko korenito izboljša duševno, čustveno in duhovno blagostanje. V okviru »MK Pilates Workshop« dne boste spoznali, zakaj!

Naj razkrijemo samo nekaj zanimiv tem, ki jih boste obravnavali:

  • “Rotacijski” pilates
  • Pilates drsniki
  • Srečna stopala, srečna medenica
  • Naj se vaši gluteusi nasmehnejo

Več informacij in prijave -> https://bit.ly/2HSaHT0

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.