URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Delite objavo

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.

Zabava in rekreacija v srcu Zagreba!

Urban Training Camp bo že desetič potekal na Hrvaškem, šestič pa v Zagrebu! Pričakujejo vas fitnes delavnice, seminarji, predstavitve in mnoge druge zabavno-športne vsebine, vse z namenom spodbujanja zdravega in kakovostnega življenja, spodbujanja skrbi za samega sebe skozi športno rekreacijo, ples in zabavo!

Letošnji Urban Training Camp bo potekal v Zagrebu 8. in 9. junija v fitnes centru Sparta na rotorju. Program bo potekal v manjši in večji dvorani, ki sta nedvomno med najlepšimi športnimi dvoranami v Zagrebu.

Svetovno znani prezenterji

Urban Training Camp 2024 bo gostil vrsto uglednih prezenterjev iz fitnes industrije. Med njimi so Panos Balatsinos, ustanovitelj Base Traininga iz Aten in inovator metode “TOP SET”, ter Fernando Miranda, znan po svojih plesnih koreografijah in tehnični direktor IDEASFITNESS-a. Teddy O’tieno, razvijalec fitnes formata “Fila Kick Power”, medtem ko slovenski fitnes strokovnjak Marko Geršak vodi globalno priznani BODIFIT. Nina Anđelković, direktorica Fitnes Akademije, je specializirana za pilates in HATHA jogo, Jasna Đokić pa vodi inovativni program MENOfit. Asja Petersen je pionirka pilatesa na Hrvaškem, Tea in Aleksandar Miketa pa iz Centra Miketa zagotavljata programe, ki povezujejo rekreativno in rehabilitacijsko fitnes aktivnost. Biljana Dorotić Džolić iz Green Fit Cluba, Jelena Pešut Skender z butičnim gibalnim studiem Vježbaonica, Saša Segedi, specialist za funkcionalni trening, in Edin Mehmedović, znan iz oddaje “Življenje na tehtnici”, prav tako prispevajo svoje bogato znanje in izkušnje. Marko Črljenec, lastnik fitnes centra Active Vita, in direktorica kampa Marija Andrijašević, ki je tudi mednarodna fitnes predstavnica, zaokrožujejo impresiven seznam gostov, ki bodo delili svoje znanje in strast do fitnesa.

Posebna ugodnost za BODIFIT člane

Redna cena za 2 dni je 150 €. Posebna cena za BODIFIT člane znaša 120 €.

URNIK

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.