PRIHAJA MAGIČNI EUROFIT FEST 2019

Spomladi 2019 ne zamudite edinstvene priložnosti!  Ponujamo vam neverjetno dinamičen, zabaven in sila energičen vikend, ki ga zlepa ne boste pozabili! Vabljeni v družbo izkušenih mednarodnih prezenterjev, svetovno znanih strokovnjakov, ki svoje izkušnje, znanje in strast do gibanja ter povezovanja delijo  z vami.

Delite objavo

Pripnite pasove, globoko vdihnite, prepustite se pozitivni energiji in se pripravite na naval magičnega adrenalina!

Začenja se težko pričakovano, energično popotovanje –  EUROFIT Fest vol. IV!

Spektakularna, magična  zgodba o gibanju, ki združuje Evropo in preostali svet v eno! Povezana celota, ki skupaj diha za idejo aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Pridružite se magični avanturi in dihajte v ritmu gibanja z nami.

Spomladi 2019 ne zamudite edinstvene priložnosti!

Ponujamo vam neverjetno dinamičen, zabaven in sila energičen vikend, ki ga zlepa ne boste pozabili! Vabljeni v družbo izkušenih mednarodnih prezenterjev, svetovno znanih strokovnjakov, ki svoje izkušnje, znanje in strast do gibanja ter povezovanja delijo  z vami.

Začutite idejo EUROFIT Festa tudi vi, združite se s podobno mislečimi in spoznajte nove obraze ter razgibajte telo v dober namen!

Pripravljamo atraktivne, dinamične klase, delavnice in predavanja, veliko novosti svežih idej in čarobna presenečenja na kar desetih prizoriščih!

Tega ne želite zamuditi!

Mi smo pripravljeni. Ste vi?

ZAGOTOVITE SI SVOJO VSTOPNICO ŽE ZDAJ!
Več vas je, ceneje je.

www.eurofit.si

 

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.