PRIHAJA MAGIČNI EUROFIT FEST 2019

Spomladi 2019 ne zamudite edinstvene priložnosti!  Ponujamo vam neverjetno dinamičen, zabaven in sila energičen vikend, ki ga zlepa ne boste pozabili! Vabljeni v družbo izkušenih mednarodnih prezenterjev, svetovno znanih strokovnjakov, ki svoje izkušnje, znanje in strast do gibanja ter povezovanja delijo  z vami.

Delite objavo

Pripnite pasove, globoko vdihnite, prepustite se pozitivni energiji in se pripravite na naval magičnega adrenalina!

Začenja se težko pričakovano, energično popotovanje –  EUROFIT Fest vol. IV!

Spektakularna, magična  zgodba o gibanju, ki združuje Evropo in preostali svet v eno! Povezana celota, ki skupaj diha za idejo aktivnega in zdravega življenjskega sloga. Pridružite se magični avanturi in dihajte v ritmu gibanja z nami.

Spomladi 2019 ne zamudite edinstvene priložnosti!

Ponujamo vam neverjetno dinamičen, zabaven in sila energičen vikend, ki ga zlepa ne boste pozabili! Vabljeni v družbo izkušenih mednarodnih prezenterjev, svetovno znanih strokovnjakov, ki svoje izkušnje, znanje in strast do gibanja ter povezovanja delijo  z vami.

Začutite idejo EUROFIT Festa tudi vi, združite se s podobno mislečimi in spoznajte nove obraze ter razgibajte telo v dober namen!

Pripravljamo atraktivne, dinamične klase, delavnice in predavanja, veliko novosti svežih idej in čarobna presenečenja na kar desetih prizoriščih!

Tega ne želite zamuditi!

Mi smo pripravljeni. Ste vi?

ZAGOTOVITE SI SVOJO VSTOPNICO ŽE ZDAJ!
Več vas je, ceneje je.

www.eurofit.si

 

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.