Postanite sam svoj MEHANIK HRBTA

Delite objavo

Vljudno vas vabimo na praktično delavnico, kjer boste osvojili učinkovito znanje na področju hrbtenice! Praktična delavnica na osnovi ene najbolj prodornih knjig, vam bo zaupala skrivnosti, kako sami postati najboljši in najbolj učinkovit mehanik lastnega hrbta! Knjiga enega najbolj priznanih strokovnjakov za hrbtenico na svetu – dr. Stuarta McGilla!

Skrivnosti zdrave hrbtenice, ki vam jih zdravnik ni povedal  (dr. Stuart McGill)

(PRAKTIČNA DELAVNICA)

Praktična delavnica na osnovi ene najbolj prodornih knjig, ki vam zaupa skrivnosti, kako sami postati najboljši in najbolj učinkovit mehanik lastnega hrbta! Knjiga enega najbolj priznanih strokovnjakov za hrbtenico na svetu – dr. Stuarta McGilla!

Knjigo Postani sam svoj mehanik hrbta je avtor oblikoval za vse, ki jim bolečine v hrbtenici preprečujejo normalno življenje brez bolečin. Knjiga je rezultat več desetletnega znanstvenega raziskovanja človeške hrbtenice in vzrokov bolečin, dela s pacienti ter rehabilitacij bolečin v hrbtenici. Osnovana je na trdnih znanstvenih dognanjih, ki so podkrepljeni z rezultati iz klinične prakse, tj. iz avtorjeve klinike. Njegov namen je, da se ljudje naučijo razumeti svojo bolečino in odkriti vzroke svojih bolečin – dejstvo namreč je, da lajšanje simptomov ni dolgoročna rešitev.

Da bo razumevanje problematike in rešitev iz knjige hitrejše, lažje, smo organizirali delavnico z bogatim praktičnim delom, s praktičnimi prikazi, vajami, nasveti, usmeritvami, kjer boste:

  • izvedeli skrivnosti zdrave hrbtenice, ki vam jih zdravnik ni povedal,
  • razumeli in znali odpraviti svoje bolečine/bolečine svojih strank,
  • usvojili znanje, kako oblikovati program vaj in gibanja čez dan, da ne dražite bolečine in telo dvignete na najvišjo raven telesnega in psihičnega zdravja.

Kaj je cilj delavnice?

Usvojiti in razumeti spoznanje dr. McGilla, da specifičnih bolečin ni; vsaka bolečina ima namreč svoj vzrok in jo je mogoče odpraviti!

KDO JE PREDAVATELJ – JURE GUBANC?

Jure Gubanc iz kineziološkega centra KinVital sodeluje z največjim imenom s področja rehabilitacije in treninga hrbtenice – z dr. Stuartom McGillom. Prevedel in izdal je tudi njegovo knjigo “Postani sam svoj mehanik hrbta.” Ljudem z bolečinami v hrbtu vsakodnevno pomaga odpravljati bolečine, slovensko občinstvo pa uči, kako lahko sami postanejo “mehaniki” svojega hrbta.

V svojem energičnem in aktivnem predavanju bo omenil nekatere napačne predstave o hrbtenici, hkrati pa praktično predstavil in prikazal nekaj modrosti in vaj iz prej omenjene knjige.

 

KJE? BODIFIT Studenci, Na Poljanah 20, 2000 Maribor.

KDAJ? Sreda, 16. 10., od 16.30 do 20.30. 

Prijave in informacije -> POSTANI SAM SVOJ MEHANIK HRBTA 

 

Druge objave ...