POSTANI BODIFIT INŠTRUKTOR

Delite objavo

Uresničite svoje sanje in postanite BODIFIT® inštruktor! Spremenite svoj hobi v poklic, v katerem boste resnično uživali. Tečaj zajema osnovni modul (temeljna teoretična in praktična znanja) + 3 specialne module in sicer modul individualne vadbe, modul vodene vadbe ter modul "pilates".

Uresničite svoje sanje in postanite BODIFIT® inštruktor! Spremenite svoj hobi v poklic, v katerem boste resnično uživali.

Zakaj BODIFIT®️ inštruktor?

  •  ker smo največja organizacija v Sloveniji na področju fitnesa, skupinske vadbe, pilatesa, rekreacije in gibanja.
  • ker smo mednarodno uveljavljena znamka, ki predstavlja strokovnost na področju  rekreacije, fitnesa  in wellnessa. 
  • ker že 20 let razvijamo različne vadbene pristope in programe ter vlagamo veliko časa in energije v strokovne kadre, v njihovo usposobljenost na najvišjem nivoju ter smo tako zgradili sistematično organiziran program.
  • ker se lahko pri nas kalite v 7 BODIFIT centrih po Sloveniji, ki imajo več kot 7000 članov in več kot 300 aktivnih vadbenih terminov na teden.
  • ker lahko izbirate med moduli: modul vodene vadbe, modul individualne vadbe in modul ‘pilates’ ali pa izberete vse tri.
  • ker tako postanete del največjega fitnes tima v Sloveniji

ZAČNEMO 10.maja 2019!

BODIFIT® INŠTRUKTOR VODENE VADBE, INDIVIDUALNE VADBE ALI PILATESA – licenca BODIFIT® inštruktor je rezultat več kot 20-letnih izkušenj in sodelovanja z mednarodnimi fitnes organizacijami.

Licenca je osnova za delovanje znotraj BODIFIT® programa, tečaj pa je namenjen prav vsem, ki jih navdušuje področje preventive, športa, fitnesa, vodenih vadb in pilatesa. Prav tako je namenjen vsem tistim, ki bi želeli razširiti svoja obzorja in bolje spoznati delovanje človeškega telesa ter vsem, ki jih to delo zanima tudi profesionalno. Vsebine tečaja zajemajo področja funkcionalne anatomije, osnove fiziologije, področja medicine športa, prve pomoči, biomehanike, kineziologije, prehrane, programiranja in dela v fitnesu, vsebine in principe vodenih vadb ter področje rekreacije.

Osnove individualne in vodene vadbe, pilates tehnike, preventiva, temelji funkcionalnih vadb in osebni pristop so zagotovo aktualni trendi, ki jim sledimo tudi na BODIFIT-u in jim dodajamo svojo noto, jih nadgrajujemo in izpopolnjujemo.

Tečaj zajema osnovni modul (temeljna teoretična in praktična znanja) + 3 specialne module in sicer modul individualne vadbe, modul vodene vadbe ter modul “pilates”.

Tečaj vodi eden izmed najuspešnejših pionirjev fitnesa, mednarodno priznan trener fitnesa, vodenih vadb in pilatesa, predavatelj in demonstrator, BODIFIT® strokovnjak MARKO GERŠAK z drugimi cenjenimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki.

Podrobnejše informacije najdete TUKAJ,  voljo pa smo tudi preko e-maila akademija@bodifit.net.

Druge objave ...