Podari 1% dohodnine

Delite objavo

Gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Dragi prijatelji in člani BODIFIT društva

Gotovo veste, da lahko vsak državljan RS do 1 % svoje dohodnine nameni za podporo
nepridobitnim dobrodelnim organizacijam. Če se za donacijo dohodnine ne odloči, se
njegova dohodnina vrne v Proračun RS.

Svojo dohodnino lahko namenite tudi BODIFIT društvu, v katerem že več kot 20 let
spodbujamo zdrav način življenja in željo po gibanju. S številnimi dogodki, ki jih organiziramo čez leto, zdrav in aktiven način življenja poskušamo približati ljudem v vseh življenjskih obdobjih.

Vlogo za namenitev dela dohodnine lahko oddate kar preko spletne strani E-davki.

Po prijavi na spletno stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 39339203. Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.

Hvala.
Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.