Bodifit logo

Petkov STAND-UP večer v BODIFIT Caffe

V petek, 18. marca ob 19h vas vabimo v našo družbo v BODIFIT Caffe. Za smeh bo poskrbel prav poseben gost, BODIFIT ambasador Andrej Težak Tešky

Delite objavo

Kdaj ste se nazadnje res dobro nasmejali? 😁
 
V petek, 18. marca ob 19h vas vabimo v našo družbo v BODIFIT Caffe.
Za smeh bo poskrbel prav poseben gost, BODIFIT ambasador Andrej Težak Tešky, pionir slovenskega standupa, ki je ta žanr s kolegi komiki odvijal iz plenic.

Oče festivala PANČ, ki se nam je najbolje predstavil v svojih športno kulturnih dobrodelnih dogodkih #standupmaratonec🏃‍♂️ Pretekel je Slovenijo, pa potem slovenske hribe, za nameček pa še Jugoslavijo, vmes pa poskrbel, da so se ljudje veliko smejali … In smejali se boste tudi tokrat. 
 
Pridružila se mu bo tudi Maja Monrue, pisateljica, ki piše o moških, o ženskah, o sreči, pa o pravljičnih bitjih, o tem pa rada stresa tudi šale. Svež veter jo je prinesel na stand-up odre, kjer predstavlja smešen vidik svojih življenjskih izkušenj. 
 
📍KJE: BODIFIT Caffe
📅 KDAJ: 18. 3. 2022 ob 19.00
➡️ Število mest je omejeno, zato ne pozabite rezervirati svojega na 📞 041 465 503.
 
Vstopnine ni

Druge objave ...

4. BODIFIT Švic fest

Ponovno prihaja BODIFIT DOGODEK tega leta. Dogodek, kjer bomo z miganjem poskrbeli za zabavo, široke nasmehe in »prešvicano« telo.

Prihaja 4. BODIFIT ŠVIC FEST!

Center BODIFIT Domžale zapira svoja vrata!

Selimo se na novo lokacijo nedaleč stran. Odpiramo nov, sodoben in še večji vadbeni center. V prostorih BODIFIT DOMŽALE lahko izvajate treninge do vključno 25. avgusta 2022. Vabimo vas, da v prehodnem obdobju vadite na bližnjih vadbenih centrih BODIFIT KAMNIK ali BODIFIT LJUBLJANA.

V novih prostorih vas z ekipo pričakujemo že novembra 2022!