OTVORITEV 1. SPINNING DVORANE – BODIFIT Maribor

Delite objavo

Z veselje sporočamo, da odpiramo prvo spinning dvorano v Mariboru! 😎

KAJ JE SPINNING?

Prva SPINNING dvorana v Mariboru, ki bo poskrbela za super energijo in intenzivno vadbo. Je vadba z uporabo profesionalnih sobnih koles, ki so prilagojena visokim obremenitvam. Vadeči se postopoma, tj. s postopnim ogrevanjem, pripravijo na glavni visoko intenzivni del vadbe in tako s skupnimi močni dosegajo visoke obremenitve. Vsak posameznik si lahko med vadbo individualno prilagaja obremenitev glede na počutje in zmožnosti. Vadba je sinonim za visoko porabo energije in je primerna za napredne vadeče.

Pridruži se nam na kar 13. terminih!

Vse, kar potrebujete, je športna oprema, voda, brisača in dobra volja. 😉

KDAJ LAHKO ZAČNEM?

OTVORITEV SPINNING DVORANE bo v soboto, 25. septembra, 2023!

💥Izkoristite 1 teden brezplačne spinning vadbe (do 30. 9. 2023),

🚲 spinning maraton,

🤩 posebne ugodnosti ob otvoritvi …

… in še mnogo več! 🔥

Ne zamudite te edinstvene priložnosti.

LEPO VABLJENI!

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.