OBVESTILO – BODIFIT FONTANA

Vadba na Fontani

Delite objavo

Spoštovani,

obveščamo vas, da fitnes BODIFIT Fontana zapira svoja vrata 30. 8. 2019.

Novi lastniki Fontane imajo drugačno vizijo, zato fitnesa v bodoče na tej lokaciji ne planirajo in se bo prostor preuredil za potrebe medicine. Ampak imamo in imate srečo, ki je drugi centri po Sloveniji ne bi imeli! BODIFIT ima v Mariboru v bližini še dva klimatizirana centra (BODIFIT Studenci in BODIFIT City), ki nemoteno delujeta in vas pričakujeta!

Ker je bil BODIFIT Fontana unikat z vadbo v vodi FIT HIDROGIMNASTIKA, le-ta še ostaja naprej po urniku kot do sedaj. Obiskujete jo lahko vsi člani z zlatim paketom.

Ne skrbite za ostale ure vodene vadbe, le te se bodo porazdelile med BODIFIT Studence in BODIFIT City in bo dovolj prostora za vse.

Hvala za razumevanje, hvala za vsak vaš obisk v tem zares posebnem BODIFIT centru.

In se vidimo na starih in (morda kmalu) tudi na kakšni novi BODIFIT lokaciji!

Vaš BODIFIT

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.