Obiščite nov BODIFIT center!

logo v svojem sijaju

Delite objavo

BODIFIT organizacija in BODIFIT PROGRAM sta zelo razširjena in čvrsto usidrana po vsej Sloveniji. Iskreno in ponosno lahko o vseh naših fitnes vadbenih centrih zunaj Maribora govorimo v superlativih. Čas je že bil, da se tudi v Mariboru zgodi nekaj velikega in posebnega!

BODIFIT MARIBOR

 Beseda Predsednika

BODIFIT organizacija in BODIFIT PROGRAM sta zelo razširjena in čvrsto usidrana po vsej Sloveniji. Iskreno in ponosno lahko o vseh naših fitnes vadbenih centrih zunaj Maribora govorimo v superlativih. Čas je že bil, da se tudi v Mariboru zgodi nekaj velikega in posebnega!

In tako smo tik pred otvoritvijo novega centra BODIFIT Maribor, ki v sebi skriva ogromno potenciala za nadgrajevanje, izpopolnjevanje, širjenje na dolgi rok. Prav zato smo se odločili za preprost, a močan slogan, ki razkriva naš cilj – ŠE večji, ŠE boljši, ŠE BOLJ izpopolnjen!

vadba v fitnesu

 Gre za tretji BODIFIT center v Mariboru in sedmi v Sloveniji, kar prav vsakomur omogoča, da se počuti domače in udobno v svojem znanem in domačem BODIFIT okolju v skoraj vseh večjih mestih po Sloveniji (če potujemo iz Maribora v Ljubljano, se lahko ustavimo v Celju, Kamniku, Domžalah in Ljubljani!).

 V BODIFIT Maribor seveda ostajamo zvesti BODIFIT konceptu in predvsem BODIFIT poslanstvu – pomagati! Pomagati NAŠIM ČLANOM na dolgi rok, da se bodo počutili ŠE BOLJE,  da bodo ŠE BOLJ FIT, da bodo ŠE BOLJ (po)skrbeli za svoje celostno odlično počutje, kamor pa ne sodi »samo vadba« pod strokovnim vodstvom, ampak tudi merljivi rezultati, ustrezna prehrana ter regeneracija in sprostitev!

Osnovno vodilo BODIFIT centrov, jedro, temelj, esenca, ki jo pravzaprav uvrščamo na Olimp našega delovanja s člani, je OSEBNI PRISTOP! Ker se zavedamo izjemnega pomena individualne obravnave, ker nam je mar za NAŠE ČLANE.

sprejem novih članov

 Tudi v BODIFIT Maribor bomo vzpostavili in zvesto ter dosledno udejanjali OSEBNI PRISTOP! Ker želimo vzpostaviti servis in skrbništvo za vse naše člane. Pomembno nam je, da so NAŠI ČLANI brez velikih nihanj v motivaciji in da z veseljem ter na kakovosten strokoven način dosegajo zastavljene cilje, rezultate. Dejstvo pa je, da rezultati niso in ne morejo biti abstraktni, kar nekje v zraku ali nekem oblaku, ampak morajo biti MERLJIVI (različna testiranja, arhiviranje rezultatov …). Zato se osredotočamo na kakovostno in znanstveno utemeljeno vadbo, ki ji zagotovo na dolgi rok botrujejo kakovostni rezultati. Absolutno zagovarjamo kakovost! Zato se ne zadovoljimo s trenutnim stanjem, ampak stremimo k BITI, POSTATI, DELOVATI ŠE BOLJE – za vas, BODIFIT ČLANI!

Hvala za zaupanje!

Predsednik BODIFIT društva in vodja BODIFIT programa

Marko Geršak

Preverite ponudbo, delovni čas in urnik vodenih vadb TUKAJ.

Druge objave ...