Najpogostejše napake pri bolečinah v križu – predavanje v sodelovanju z Re.aktiv

Dejan Kernc, predavanje

Delite objavo

Ob pojavu težav s hrbtenico, se morate v veliki meri zanesti na svoje znanje in ravnanje. Če si zastavljate vprašanja: Zakaj pride do težav? Kako si lahko pomagam sam? Kaj smem početi in česa ne? Na koga se lahko obrnem?, vabljeni na inovativno predavanje, kot ga pri nas še ni bilo.

Predavanje je zasnovano kot interaktivno povezovanje treh različnih področij v smiselno celoto. Dotaknili se bomo strokovnih tem, na uporaben način;

???? poglobili se bomo v svet anatomije, da boste razumeli kako deluje hrbtenična struktura,

???? poiskali stikalo, s katerim telo vrnete nazaj v pravilno delovanje in

???? konkretno razložili posamezne težave s hrbtenico ter kako se z njimi soočiti.

Ne pričakujte receptov, nasvetov in čudežnih programov – temveč RAZUMEVANJE! Na predavanju boste dobili znanje, da se boste sami znali odločiti, katere vaje so primerne za vaše težave in zakaj, s katerimi gibi lahko zavarujete svojo hrbtenico ter kaj smete delati in česa ne, v domačem okolju dnevne sobe.

KAJ VAM PRINAŠA DOGODEK?

RAZUMEVANJE TEŽAV
Ko ugotovite, kje se skrivajo vzroki vaših težav, jih bistveno lažje odpravite. Razumevanje je tista ključna komponenta, s katero se izognete ponavljanju napak in zaradi katere boste sposobni sami oceniti, kaj je za vas dobro in kaj bi vam lahko škodilo.

STROKOVNOST PREDAVATELJEV
Bolečine v hrbtenici bomo obravnavali čez prizmo medicine, fizioterapije in kineziologije. Različni vidiki obravnave bodo smiselno nadgrajevali vaše razumevanje, z dodajanjem vedno novih spoznanj. Vsako področje bo zastopal strokovnjak, ki bo svoje izkušnje in znanje podal na razumljiv in enostaven način.

UPORABNOST V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU
Večna težnja vseh nas je, da bi si znali pomagati sami, da bi vedeli, kako se soočiti s svojimi težavami in izbrali pravo pot. Zato je tako pomembno, da imate znanje, da vse tehnike niso primerne za vse težave ter razumevanje, katera rešitev je za vas najustreznejša. Kaj je za vas primerno in kaj ne, ter kako to vključiti v svoje vsakdanje življenje.

KDAJ IN KJE?

SREDA, 20. 11. 2019 ob 17.30
BODIFIT Studenci, Na poljanah 20, 2000 Maribor

SREDA, 27. 11. 2019 ob 17.30
BODIFIT Celje, Mariborska cesta 119, 3000 Celje

SREDA, 4. 12. 2019 ob 17.30
BODIFIT Domžale, Breznikova ulica 17, 1230 Domžale

ČETRTEK, 5. 12. 2019 ob 17.30
BODIFIT Ljubljana, Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana

PRIJAVA

Obvezna je predhodna prijava na izbranem BODIFIT centru.

Udeležba je brezplačna za BODIFIT člane, za nečlane je kotizacija 10 €.

Druge objave ...