MARKO GERŠAK z BODIFIT SLOVENIJA dosegel edinstven slovenski uspeh na evropskem nivoju!

Delite objavo

Ponosni smo na POMEMBEN MEJNIK, ki ga je za BODIFIT in SLOVENIJO dosegel naš Marko Geršak!

Marko je bil izbran na krovnem evropskem nivoju organizacije European Register of Exercise Professionals (EREPS), ki predstavlja strokovni kader na področju EU in sveta, za naziv EREPS AMBASADOR , kar je velika čast in potrditev trdega, vztrajnega in potrpežljivega dela na fitnes področju. Ta naziv je pomemben mejnik za BODIFIT in SLOVENIJO, saj predstavlja uradno potrditev oz. prepoznanje strokovnosti in kakovosti BODIFIT programa in SLOVENIJE v najprestižnejši evropski areni fitnesa.

V več kot 25-letni karieri Marka Geršaka, v okviru katere ga je vodilo poslanstvo gibati, svetovati, pomagati, izboljševati, nadgrajevati, je z ekipo podpornikov, partnerjev, navdušencev, sledilcev dosegel marsikaj edinstvenega – tako edinstvenega, da je z BODIFIT Slovenija uspel pustiti EVROPSKI pečat.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.