MARKO GERŠAK z BODIFIT SLOVENIJA dosegel edinstven slovenski uspeh na evropskem nivoju!

Delite objavo

Ponosni smo na POMEMBEN MEJNIK, ki ga je za BODIFIT in SLOVENIJO dosegel naš Marko Geršak!

Marko je bil izbran na krovnem evropskem nivoju organizacije European Register of Exercise Professionals (EREPS), ki predstavlja strokovni kader na področju EU in sveta, za naziv EREPS AMBASADOR , kar je velika čast in potrditev trdega, vztrajnega in potrpežljivega dela na fitnes področju. Ta naziv je pomemben mejnik za BODIFIT in SLOVENIJO, saj predstavlja uradno potrditev oz. prepoznanje strokovnosti in kakovosti BODIFIT programa in SLOVENIJE v najprestižnejši evropski areni fitnesa.

V več kot 25-letni karieri Marka Geršaka, v okviru katere ga je vodilo poslanstvo gibati, svetovati, pomagati, izboljševati, nadgrajevati, je z ekipo podpornikov, partnerjev, navdušencev, sledilcev dosegel marsikaj edinstvenega – tako edinstvenega, da je z BODIFIT Slovenija uspel pustiti EVROPSKI pečat.

Druge objave ...

BODIFIT novoletna zabava

Pozdravljeni BODIFITovci!

Čas je za zabavo leta, če ne že desetletja!

Čas je za BODIFIT zabavo!

Najbolj dragocena stvar za BODIFIT so naši zvesti člani, zanesljivi poslovni partnerji in vsi vi, moja najboljša BODIFIT ekipa. Skupno delo je to leto pripomoglo k razvoju podjetja. In seveda takšnega uspeha ne bi dosegli brez predanosti posameznikov.

PRAZNIČNI DELOVNI ČASI

Med prazničnimi dnevi bodo BODIFIT centri in BODIFIT caffe odprti po spremenjenem odpiralnem času.