MARKO GERŠAK z BODIFIT SLOVENIJA dosegel edinstven slovenski uspeh na evropskem nivoju!

Delite objavo

Ponosni smo na POMEMBEN MEJNIK, ki ga je za BODIFIT in SLOVENIJO dosegel naš Marko Geršak!

Marko je bil izbran na krovnem evropskem nivoju organizacije European Register of Exercise Professionals (EREPS), ki predstavlja strokovni kader na področju EU in sveta, za naziv EREPS AMBASADOR , kar je velika čast in potrditev trdega, vztrajnega in potrpežljivega dela na fitnes področju. Ta naziv je pomemben mejnik za BODIFIT in SLOVENIJO, saj predstavlja uradno potrditev oz. prepoznanje strokovnosti in kakovosti BODIFIT programa in SLOVENIJE v najprestižnejši evropski areni fitnesa.

V več kot 25-letni karieri Marka Geršaka, v okviru katere ga je vodilo poslanstvo gibati, svetovati, pomagati, izboljševati, nadgrajevati, je z ekipo podpornikov, partnerjev, navdušencev, sledilcev dosegel marsikaj edinstvenega – tako edinstvenega, da je z BODIFIT Slovenija uspel pustiti EVROPSKI pečat.

Druge objave ...

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR – je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.