Licenčni tečaj SHAPE TNZ

Delite objavo

Sredi decembra bo v Domžalah potekal licenčni tečaj SHAPE TNZ – inštruktorji lahko pridobite znanje in licenco za izvajanje te vadbe.

 

Kaj je SHAPE TNZ?

Preprosta, ciljana in intenzivna vadba, osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa! Je tipičen predstavnik aerobnih vadbenih zvrsti. Vadba je energična, razgibana, zabavna in skupini omogoča nešteto možnosti zanimivih gibalnih kombinacij ob glasbi.

Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus. Vadba se lahko izvaja na step stopnički ali na tleh z lastno telesno težo in brez drugih pripomočkov. BODIFIT SHAPE TNZ vadba je namenjena različnim starostnim skupinam in različnim stopnjam kondicijske pripravljenosti posameznika (za začetnike in za napredne vadeče).

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor, trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti.

 

Kdaj in kje?

nedelja, 15. 12. 2019, 9.00–17.00
BODIFIT Domžale, Breznikova ulica 17, Domžale
Več informacij in prijava: SHAPE TNZ
Facebook dogodek

Druge objave ...