LICENCA BODIFIT® INŠTRUKTOR

Delite objavo

BODIFIT® licenca je rezultat več kot 20 let delovanja, pridobivanja mednarodnih izkušenj in sodelovanja z različnimi mednarodno priznanimi organizacijami. Predstavlja sodoben, utemeljen in strokoven način dela, ki je v skladu s sodobnimi trendi in potrebami današnjega načina življenja.

Uresničite svoje sanje, postanite del največjega slovenskega fitnes tima – postanite BODIFIT® INŠTRUKTOR.

BODIFIT® licenca je rezultat več kot 20 let delovanja, pridobivanja mednarodnih izkušenj in sodelovanja z različnimi mednarodno priznanimi organizacijami. Predstavlja sodoben, utemeljen in strokoven način dela, ki je v skladu s sodobnimi trendi in potrebami današnjega načina življenja. Licenca je osnova za delovanje znotraj BODIFIT® programa, tečaj pa je namenjen prav vsem, ki jih navdušuje področje preventive, športa, fitnesa, vodenih vadb in pilatesa. Prav tako je namenjen vsem tistim, ki bi želeli razširiti svoja obzorja in bolje spoznati delovanje človeškega telesa ter vsem, ki jih to delo zanima tudi profesionalno. Vsebine tečaja zajemajo področja funkcionalne anatomije, osnove fiziologije, področja medicine športa, prve pomoči, biomehanike, kineziologije, prehrane, programiranja in dela v fitnesu, vsebine in principe vodenih vadb ter področje rekreacije.

Prenovljen program BODIFIT tečaja za naziv BODIFIT inštruktor vsebuje tri module, in sicer modul vodene vadbe, modul individualne vadbe in modul ‘pilates’.

Tečaj vodi eden izmed najuspešnejših pionirjev fitnesa, mednarodno priznan trener fitnesa, vodenih vadb in pilatesa, predavatelj in demonstrator, BODIFIT® strokovnjak MARKO GERŠAK z drugimi cenjenimi slovenskimi in tujimi strokovnjaki.

INŠTRUKTOR VODENE VADBE ob glasbi in premišljenih ter dovršenih koreografijah vadeče vodi k izboljšanju ali ohranjanju vseh komponent fitnesa (aerobna vadba, mišična moč, vzdržljivost in gibljivost), ki so bistvene za vzdrževanje osnovnega ravnovesja v življenju posameznika. V kolikor bi želeli spoznati, osvežiti ali nadgraditi znanja ter veščine povezane z vadbo ob glasbi – poglobljena razčlenitev programa, razumevanje koncepta gibanja ob glasbi in tehnike poučevanja – potem vas vabimo, da se nam pridružite.

INŠTRUKTOR INDIVIDUALNE VADBE. Tečaj za BODIFIT inštruktorja individualne vadbe temelji na osnovnih principih BODIFIT® programa, ki so tesno povezani z osnovami tradicionalnega fitnesa in novostmi v svetu sodobnega fitnesa. V kolikor bi želeli spoznati, osvežiti ali nadgraditi znanja in veščine s področja individualne fitnes vadbe – priprava osebnega programa v skladu s cilji in željami stranke ter njenimi trenutnimi sposobnostmi, spremljanje napredka in ustrezno podajanje povratnih informacij ter priprava posamezniku prilagojen program napredovanja – potem vas vabimo, da se nam pridružite.

INŠTRUKTOR PILATESA. Tečajniki pridobijo temeljna znanja o pilates tehniki, ki omogočajo varno in kakovostno izvajanje skupinske vadbe: anatomija, specifike gibalnih vzorcev v pilates tehniki, metodologija vodenja in podajanje verbalnih iztočnic, osnovne vaje z možnostjo nadgradnje ter ustrezne prilagoditve posameznikom.

Več informacij najdete TUKAJ.

PRIJAVNICA: kliknite tukaj

Druge objave ...