Kupujem kakovostno in preverjeno - BODIFIT SHOP

S trgovino smo začeli, da zagotovimo redno dobavo, kakovost in preverjene izdelke zase in za naše BODIFIT člane

BODIFIT SHOP trgovina je nastala leta 2006 zaradi potrebe po konstantnem zagotavljanju kakovostnih izdelkov nam in našim članom. Kot tedaj tako je tudi danes zelo težko v poplavi najrazličnejših izdelkov in dopolnil izluščiti, kaj je tisto preverjeno, kakovostno in da ni nateg.

Do leta 2006 je število BODIFIT članov že preseglo število 1000 (danes jih je več kot 6000) in je povpraševanje po različnih prodajnih artiklih (prehranska dopolnila, vadbeni pripomočki, oblačila …) naraščalo do te mere, da smo se odločili sami organizirati nekaj za nas, za lastno uporabo in tudi za uporabo naših članov.

Organizirali smo samostojno BODIFIT SHOP prodajno enoto, ki se je osredotočila izključno na prodajo premium izbranih izdelkov najvišjega kakovostnega razreda, po zmernih cenah, s posebnimi ugodnostmi za BODIFIT člane.

Problematika takšnih specialnih izdelkov je še danes enaka. Velikokrat pred BODIFIT SHOP-om se nam je zgodilo, da smo pri kakšnem podjetju, blagovni znamki kupovali določene izdelke, katerih kakovost se je iz leta v leto slabšala, pri nekaterih smo ugotovili, da gre za zavajanje potrošnika ali pa so izdelke umaknili iz prodaje iz najrazličnejših razlogov. V izogib temu smo se ob ustanovitvi BODIFIT SHOP-a dogovorili z najboljšimi izbranimi evropskimi in drugimi organizacijami/podjetji z večletno tradicijo in visoko kakovostjo izdelkov, ki segajo v sam vrh fitnes industrije.

Uredili smo lastno logistiko, skladišča in prodajne kanale, kjer sami skrbimo za dobavo teh kakovostnih izdelkov, ki polnijo naše police. Na naših enotah in spletni prodajalni najdete samo takšne preverjene izdelke naših partnerjev z vsemi potrebnimi certifikati, dokumenti o izdelkih in najpomembneje – večletno tradicijo, kar neizpodbitno izpričuje o resnosti podjetja.

V vsakem BODIFIT centru smo tako uredili fizično trgovino, BODIFIT SHOP ter spletno trgovino pod enakim imenom. Uporabne, smiselno Izbrane in preverjene izdelke sedaj prodajamo že več kot desetletje. Ves ta čas nas uspeh, samodejna prodaja in pozitivne izkušnje uporabnikov članov ženejo naprej. Izkušnje prodaje teh izdelkov kažejo, da se tako rekoč prodajajo sami. Ko jih oseba namreč enkrat okusi, preizkusi, se po navadi ne ubada več z vprašanjem pravilne izbire. Ker jo je našla! Telo samo pove, če izdelek telesu odgovarja ali ne (napihovanje, spahovanje, reakcije na koži, druge prebavne motnje itd.). Ko  katero koli dopolnilo zaužijemo, mora delovati v telesu kot pozitivna izkušnja in pomoč (prijeten občutek), nikakor ne kot tujek, obremenitev za telo.

Sodelujemo z izbranimi butičnimi blagovnimi znamkami, podjetji, ki delujejo v skladu z najstrožjimi evropskimi normativi, ki sledijo in skrbno izbirajo vire surovin (pri teh izdelkih je kontrolirano poreklo bistvenega pomena).

V BODIFIT SHOP-ih najdete izbrane izdelke klasičnih in naprednih špotnih dopolnil, dopolnil za dobro počutje (tako imenovana superživila), najrazličnejših medicinskih gob in drugih rastlinskih ekstraktov, ki fascinirajo s svojo uporabnostjo, funkcionalnostjo, kakovostjo, inovativnostjo in določeni tudi z okusom.

Na naših policah najdete najboljše blagovne znamke, kot so InBody, PhD nutrition, GoldNutrition, NaturalDiet, Purasana in mnoge druge.

Želimo, da je nakup posebna izkušnja, zato se trudimo vsem našim kupcem/članom ne le prodati, ampak tudi osebno svetovati – če je le želja/potreba po tem.

Osebno svetovanje želimo zagotoviti tako pri spletnem kot fizičnem nakupu.

V BODIFIT SHOP-u si strokovni kader nenehno prizadeva vsakomur svetovati, kaj, kako in koliko bi bilo najbolj primerno za njegovo individualno uporabo. Vedno se lahko obrnete na nas, da vam brezplačno svetujemo in pomagamo ponuditi najboljše možno na poti do zastavljenega cilja.

Ženska v kopalkah na BODIFIT sjop-u

Lahko pa vas tudi usmerimo do strokovne  pomoči (sicer plačljive) najboljših slovenskih trenerjev, dietetikov, nutricionistov, če izkažete to željo oz. potrebo.

BODIFIT cilj – obravnavati vsakega člana celostno in zagotoviti najboljše možne uspehe na dolgi rok, na leta. Ne verjamemo v instant, kratko in nepremišljeno rešitev, temveč v dolgoročen, z delom in izkušnjami podkrepljen rezultat.

Tistim, ki ste že uporabniki naših izdelkov in storitev, se iskreno zahvaljujemo za zaupanje.

Vsi, ki razmišljate, da bi to še postali, pa nas čimprej preizkusite in nam podajte kritično mnenje glede izkušnje in izdelkov, da bomo lahko postali (še) boljši za vas.

"Samo najboljše je dovolj dobro za BODIFIT in za naše člane!"