EUROFIT FEST JE PRED VRATI

Delite objavo

9. in 10. marca bo v Medvodah dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben navdušenec fitnesa, aerobike, plesa, pilatesa in joge. Zvrstilo se bo več kot 60 dogodkov v 2 dneh: masterclassi, predavanja, delavnice, tekmovanja in zabava.In nenazadnje tudi dobrodelnost.

Najbolj magična konvencija je pred vrati! Prihaja EUROFIT FEST!

9. in 10. marca bo v Medvodah dogodek, ki ga ne sme zamuditi noben navdušenec fitnesa, aerobike, plesa, pilatesa in joge.  Več kot 30 mednarodnih strokovnjakov iz različnih področjih fitnes industrije iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Grčije, Tajvana, Nemčije, Anglije, Ukrajine, Belgije, Irske, Kenije, Združenih držav Amerike, Indije, Rusije in Madžarske.

Zvrstilo se bo več kot 60 dogodkov v 2 dneh: masterclassi, predavanja, delavnice, tekmovanja in zabava.
In nenazadnje tudi dobrodelnost.

Ste si zagotovili svojo vstopnico? Kmalu lahko ostanete brez.

Vse informacije najdete na spletni strani www.eurofit.si.

 

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.