Gostja četrtkovega pogovora tokrat Urška Vahtar

Na marsikoga že pošteno vplivajo posledice oz. preventivni ukrepi za zajezitev/upočasnitev širjenja koronavirusa. Odvzem svobode, nenehne restrikcije, omejevanje … In osamljenost, dolgčas, obup, jeza, melanholija, predaja, žalost … Vsak preventiven ukrep lahko na vsakega posameznika vpliva drugače. Nekateri vidijo oz. so uvideli v tem času priložnost – za nova odkritja, spoznanja o sebi, čas z najbližjimi, ustvarjalnost … Spet drugi ga doživljajo povsem drugače in so v tem času zaviti v tesnobo, mrakobnost, misli so težke in negativne, pesimistične.


Pogovor s strokovnjakom lahko ima izjemno vplivanjsko moč!
Konkradiktornost mišljenja veliko ljudi se jasno zrcali v nazoru, da kadar boli kaj na telesu, se gre takoj k zdravniku – kako pa je, kadar (z)boli duša? Tokratni četrkov pogovor s strokovnjakom smo zato posvetili tej temi in zato povabili v goste strokovnjakinjo s tega področja Urško Vahtar, ki jo preveva BODIFIT miselnost, in sicer je velika ljubiteljica športa: fitnesa, teka, košarke. Gibanje je zanjo svoboda, je način življenja. In pomagala vam bo – ker vas razume!

 

Urška Vahtar je transakcijska analitičarka – coach (TSTA), spec. TA psihoterapije (pod supervizijo), certificirana Mental Sport Coach (ISMCA), izobraževalna trenerka pri Glotta Novi, predavateljica na Višji strokovni šoli v Ljubljani (VSŠKV), vodja razvojno – raziskovalne skupine študentov (Mindfulness – MBSR, MBCT) in Velnes akademije.


Njena specialnost so med drugim izobraževanja s področij: razbremenilnih pogovorov, življenjskega-
podpornega coachinga (organizacija življenja, strahovi, možnosti za naprej, odnosi, depresivna, anksiozna stanja …), dobrih odnosov in emocij v izrednih razmerah (s seboj in drugimi), upravljanja stresnih situacij in stanj, celovite podpore za obvladovanje in preprečevanje stresnih dejavnikov tveganj in še …


Vabljeni, da se pridružite pogovoru, ki bo zagotovo deloval na vas osvobajajoče, spodbudno, razbremenilno in predvsem vedro! Začnemo ob 19. uri na Facebooku.