Bodifit logo

Center BODIFIT Domžale zapira svoja vrata!

Selimo se na novo lokacijo nedaleč stran. Odpiramo nov, sodoben in še večji vadbeni center. V prostorih BODIFIT DOMŽALE lahko izvajate treninge do vključno 25. avgusta 2022. Vabimo vas, da v prehodnem obdobju vadite na bližnjih vadbenih centrih BODIFIT KAMNIK ali BODIFIT LJUBLJANA. V novih prostorih vas z ekipo pričakujemo že novembra 2022!

Delite objavo

Spoštovani člani centra BODIFIT Domžale!

Z veseljem vam sporočam, da za vas odpiramo nov, moderen, največji fitnes center v osrednji Sloveniji, ki bo samo 2,5 km oddaljen od dosedanje lokacije. Vrhunska oprema, velika vadbena površina športnega dela, funkcionalni del, velik prostor za trenažerje, razširjen del kardio naprav, velik prostor za parter in vaje z lasno težo, sodobna plezala
in kletke, več vadbenih dvoran, regeneracijsko-terapevtski wellness center, sodobne krožne postaje za vse zahtevnosti, pilates center in kineziološki vadbeni kabinet, BODIFIT Caffe in skupni klubski prostori za po treningu. Nastal bo nov super ambient, ki bo prostorsko urejen samo za naše potrebe!

Zaradi starosti, omejenosti in nefunkcionalnosti prostorov na dosedanji lokaciji BODIFIT Domžale smo se odločili, da pogodbe o najemu z lastnikom ne podaljšamo, saj vam, zvestim članom, tam ne moremo več zagotavljati storitev, ki vam jih želimo in si jih kot zvesti BODIFIT člani zaslužite. Prav tako se vrši obnova v BODIFIT Kamnik, saj želimo vse centre v teh časih po koroni infrastrukturno in vadbeno izpopolniti ter obnoviti.

Nov vadbeni BODIFIT center bo od trenutne lokacije oddaljen le 3 minute in se bo odprl v začetku meseca novembra 2022. Sedanji center BODIFIT Domžale se bo zaradi izteka pogodbe zaprl z avgustom 2022. Vse člane vljudno prosim, da v vmesnem času, tj. do odprtja novega centra, svoje treninge s svojimi strokovnimi sodelavci opravljate v bližnjih centrih BODIFIT Kamnik ali BODIFIT Ljubljana. Če za vas začasna rešitev ni sprejemljiva, vam lahko vadnino za ta čas zamrznemo.

Verjamem, da ste vzeli staro lokacijo za svojo in ste jo skozi leta vaše zvestobe tudi vzljubili. A prav tako verjamem tudi, da boste vzljubili našo vizijo o modernem BODIFIT vadbenem centru takoj, ko boste prvič vstopili nove prostore, ki obsegajo kar 3× več prostornine v eni etaži.

Zaupajte mi.
Zaupajte nam.
Mi že komaj čakamo!

Druge objave ...

4. BODIFIT Švic fest

Ponovno prihaja BODIFIT DOGODEK tega leta. Dogodek, kjer bomo z miganjem poskrbeli za zabavo, široke nasmehe in »prešvicano« telo.

Prihaja 4. BODIFIT ŠVIC FEST!

Center BODIFIT Domžale zapira svoja vrata!

Selimo se na novo lokacijo nedaleč stran. Odpiramo nov, sodoben in še večji vadbeni center. V prostorih BODIFIT DOMŽALE lahko izvajate treninge do vključno 25. avgusta 2022. Vabimo vas, da v prehodnem obdobju vadite na bližnjih vadbenih centrih BODIFIT KAMNIK ali BODIFIT LJUBLJANA.

V novih prostorih vas z ekipo pričakujemo že novembra 2022!