Cel mesec brezplačne vadbe – za vas in prijatelja

Delite objavo

Pomlad je odličen čas, da se osredotočite na svoje fit cilje!
Prebudite svoje telo skupaj z naravo in končno naredite korak bližje k svoji sanjski formi. Vsi pa vemo, da je po dolgem zimskem spancu težko spet začeti z vadbo.


Za BODIFIT člane, ki imate pri nas sklenjen paket, smo pripravili posebno darilo. Prijatelja, ki že dolgo govori, da bi se rad spravil v formo, povabite s seboj na vadbo.


S sklenitvijo paketa prejme vsak od vaju 1 mesec vadbe ZASTONJ.


* Akcija velja od 1. 3. do 31. 3. 2023.

V marcu smo tudi znižali celotno ponudbo genskih testov, ki so del premium in vip premium paketa, ob nakupu katerekoli karte pa vam podarimo 3 mesece dostopa do portala BODIFIT Play.

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.