BODIFIT teden regeneracije

teden regeneracije

Delite objavo

Vabimo vas v BODIFIT Maribor, kjer bo med 8. in 12. novembrom potekal teden regeneracije.

Ali je regeneracija telesa samoumevna? Ste utrujeni med treningi in po njih, niste sposobni držati visokega tempa na vadbi, treningih, navsezadnje visokega tempa življenja, se pojavljajo poškodbe in druge težave?

Na BODIFITu se zavedamo perečega problema, zato naša ponudba zajema tudi pomemben segment delovanja vsakega posameznika – regeneracijo!

Tako vas vabimo, da v tednu med 8. in 12. novembrom spoznate širok spekter ponudbe našega regeneracijskega centra v BODIFIT Maribor.

Vsak dan podarjamo brezplačne delne masaže in magnetne terapije ter kar 50% popusta na presoterapije, kriokomore in kriohlače.

Prav tako so na voljo brezplačni termini savne vsak dan med 17. in 20. uro.

Izkoristite priložnost in svojemu telesu privoščite, kar si zasluži.

Več o posameznih obravnavah oz. terapijah si lahko preberete na podstrani Regeneracija

Informacije in rezervacije sprejemamo na telefonski številki BODIFIT Maribor: 031 280 950

Druge objave ...

Bodi SuperFIT – Moja poletna FIT avantura

Gibanje je kot ključ, ki odklene vrata do vitalnega in izpolnjujočega življenja. Redna telesna aktivnost ne le krepi naše fizično zdravje, temveč ima tudi izjemen vpliv na naše splošno počutje. Spremembe, ki jih prinaša, sežejo mnogo dlje kot le na površje naše kože – vpliva na našo energijo, razpoloženje in celo naše duševno zdravje.

POMLADNA TURNEJA Marka Geršaka

Pomlad je čas prebujanja, čas novih začetkov in priložnost, da tudi vi oživite svoje telo in duha. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na edinstveni pomladni turneji, ki vam bo omogočila, da izkusite moč gibanja in pozitivnih sprememb v vašem življenju.