BODIFIT Plesne delavnice salse z Mario Masle

Delite objavo

Udeležite se plesnih delavnic salse z Mario Masle. Skozi kreativno vadbo boste spoznali značilne tehnike salse, izvorno kubanskega plesa, ki pa se je zaradi svoje priljubljenosti širil povsod po svetu.💃

Salsa ni samo ples, je način življenja! Za vas v mesecu marcu pripravljamo kar dve plesni delavnici. 

Na naših delavnicah boste spoznali, kako začutiti glasbo v vsakem koraku in se prepustiti strastnim ritmom salse. Maria Masle vas bo popeljala skozi korake, ki vas bodo napolnili s smehom, energijo in srečo! 🎶💃

 

Plesna delavnica salse z Mario Masle v Mengšu

 

📅  V soboto, 16.03.2024 ob 17.00.

📍 BODIFIT MENGEŠ, Slovenska cesta 85, Mengeš.

✨ Delavnica bo trajala 2 uri, po delavnici pa sledi degustacija ob druženju.

☎️  Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 – 717 – 091)

👉 Cena delavnice za BODIFIT člane znaša 30€ z DDV. 

 

Plesna delavnica salse z Mario Masle v Mariboru

 

📅  V soboto, 23.3.2024 ob 17.00.

📍 BODIFIT MARIBOR, Tržaška cesta 65, Maribor.

✨ Delavnica bo trajala 2 uri, po delavnici pa sledi degustacija ob druženju.

☎️  Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 – 717 – 091)

👉 Cena delavnice za BODIFIT člane znaša 30€ z DDV. 

 

KDO JE MARIA MASLE?

 

Maria Masle je izjemno nadarjena umetnica, ki poleg petja latino ritmov, pod znamko  Maria Masle Music , vodi plesne vadbe pod znamko  Maria Masle Dance . Maria želi svojo strast do latinske in ostale svetovne temperamentne glasbe prikazati, kar se da plesno-kreativno. Pravi, da je plesno opismenjevanje in na ta način spoznavanje različnih kultur sveta skozi ples enako pomembno, kot uživanje ob plesu. In prav to je njeno poslanstvo; združiti znanje, uživak, glasbo, ples, veselje in svobodo na plesišču.

Maria je spoznala ljubezen do glasbe in plesa že v zgodnjem otroštvu. Od svojega šestega leta aktivno pleše, obiskovala je najboljše plesne šole v Mariboru, veliko pa je preplesala in se urila tudi na Kubi. Sedem let je tekmovalno plesala latinsko-ameriške in standardne plese. Danes, pa uspešno vodi plesno šolo, ki jo je ustanovila leta 2019. Maria je samozavestna, odločna in temperamentna umetnica, ki ji petje in ples pomenita način izražanja in življenja.

 

 

MARIA MASLE DANCE PLESNE VADBE IN PLESNE DELAVNICE

 

Maria Masle je zasnovala svoje plesne vadbe na prav poseben način, kjer želi biti čim bolj kreativna; med vadbami velikokrat poje v živo, na treninge povabi različne goste (glasbenike, plesalce iz drugih kultur), vadečim priskrbi nastope in s tem ustvarja nove izzive.  Sama vadba združuje različne kombinacije korakov, ki izvirajo iz plesov kot so reggaeton, salsa, mrengue, samba, bachata, hip-hop, rumba, cha-cha, kolo, sirtaki, bhangra in številni drugi. 

Nikakor ne smemo pozabiti, da je ples tudi telesna vadba in to zelo intenzivna, kjer pa vendarle želimo, da se ženske prav tisto urico lahko počutimo elegantne, lepe in edinstvene.

 

 

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI DELAVNICI?

 

Maria pravi: “ker na plesnih vadbah običajno ne ostane prav veliko časa, ki ga lahko namenimo posameznemu plesu, tehniki korakov, kulturnemu izvoru, glasbi in mu tako izkažemo zasluženo spoštovanje, sem se odločila, da organiziram plesne delavnice”.

Prva plesna delavnica bo posvečena salsi, izvorno kubanskemu plesu, ki pa se je zaradi svoje priljubljenosti širil povsod po svetu.

 

Rezervacije so obvezne, saj je število mest omejeno!

☎️ Rezervacije in informacije na:

BODIFIT Akademija (akademija@bodifit.net)

Maria Masle (office@mariamasledance.com ali 040 – 717 – 091)

 

 

SE VIDIMO! 💃

Druge objave ...

BODIFIT Murska Sobota – predprodaja

Z veseljem vam sporočamo, da za vas urejamo nove vadbene prostore, v katerih boste lahko vadili že septembra.

Nov BODIFIT center se bo nahajal v BTC Murska Sobota in bo največji ter najsodobnejši vadbeni prostor v tem delu Slovenije.

URBAN TRAINING CAMP v Zagrebu

Vabljeni na tradicionalno konvencijo Urban Training Camp v Zagrebu z mednarodno elito predavateljev, ki jo organizira Marija Andrijašević.